من خودم شاغلمو حقوق دارم مث تو انگل چسبیده به بقیه نیستم هرررری
امضامو بخونی متوجه میشی من هم شاغلم و روزی چندین و چند نفر هم از خانوم ها میان خصوصی من برای مشاوره . شغلمم اینترنتیه و حتی موقع خواب هم دارم پول در میارم :)
دور شو از من حالم بهم خورد عخخخ :) نقل نگیر که اصلا نمیخونمش :)
بیشتر میخوام مردونه باشه مثلا سوپر مارکت ولی فکر میکنی با این هزینه بشه
بستگی داره کجا باشی و اجاره مغازه چطور باشه
لوازم یدکی اتومبیل خوبه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شمالیم قائمشهر خودمون مغازه داریم اما جاش فقط برا سوپر مارکت خوبه اگه بخوایم کار دیگه ای بزنیم باید مغازه هم اجاره کنیم نمیدونم با این پول جواب میده یا نه...
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شما اگه آنقدر پول داشتیناین کا رو میکردی فکر میکنم شما تو برلین زندگی میکنین لطفا به جای توهین ...
چه توهینی،شما ظاهرا داری تو سوئیس زندگی میکنی،ایرانه ها،کاسبیا داغونه،با پنجاه تومن چیکار میشه کرد تو این گرونی،نه دلار میشه خرید و فروش کرد نه طلا سرمایه کرد چون میخواد کار کنه،شما تا حالا کار نکردید،تولید یا پر ازجنس بادکرده بی مشتریه،میتونه خونه غذا درست کنه ببره بازار بفروشهاگه ۲۰۰تومن داشت قضیه فرق میکرد