2821
2789
من خودم شاغلمو حقوق دارم مث تو انگل چسبیده به بقیه نیستم هرررری

امضامو بخونی متوجه میشی من هم شاغلم و روزی چندین و چند نفر هم از خانوم ها میان خصوصی من برای مشاوره . شغلمم اینترنتیه و حتی موقع خواب هم دارم پول در میارم :) 

دور شو از من حالم بهم خورد عخخخ :) نقل نگیر که اصلا نمیخونمش :)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تونیک.تاپ.دامن.لباس بچه..راحتی...

۱۰تومن .و بیست تومن

این برا تبلیغ مغازه هست.کم‌کم گرونتر هم بیار.۴۰.۵۰.تومن...مجلسی

ولی همسرم میگه تو این گرونیها مردم فقط میگن شکم سیر کنیم.با سوپر مارکت موافقه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
بیشتر میخوام مردونه باشه  مثلا سوپر مارکت ولی فکر میکنی با این هزینه بشه

بستگی داره کجا باشی و اجاره مغازه چطور باشه

لوازم یدکی اتومبیل خوبه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بستگی داره کجا باشی و اجاره مغازه چطور باشه لوازم یدکی اتومبیل خوبه

شمالیم قائمشهر خودمون مغازه داریم اما جاش فقط برا سوپر مارکت خوبه اگه بخوایم کار دیگه ای بزنیم باید مغازه هم اجاره کنیم نمیدونم با این پول جواب میده یا نه...

شمالیم قائمشهر خودمون مغازه داریم اما جاش فقط برا سوپر مارکت خوبه اگه بخوایم کار دیگه ای بزنیم باید ...

خب میتونید اینو اجاره بدید جای دیگه اجاره کنید

ولی اگه سوپر مارکت کمه دورتون خب بزنید اونم خیلی سود داره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
 شما اگه آنقدر پول داشتیناین کا رو میکردی فکر میکنم شما تو برلین زندگی میکنین لطفا به جای توهین ...

چه توهینی،شما ظاهرا داری تو سوئیس زندگی میکنی،ایرانه ها،کاسبیا داغونه،با پنجاه تومن چیکار میشه کرد تو این گرونی،نه دلار میشه خرید و فروش کرد نه طلا سرمایه کرد چون میخواد کار کنه،شما تا حالا کار نکردید،تولید یا پر ازجنس بادکرده بی مشتریه،میتونه خونه غذا درست کنه ببره بازار بفروشهاگه ۲۰۰تومن داشت قضیه فرق میکرد

شوهر منم همین و میگه اما نمیدونم با 40 تومن میشه یا نه

همه از عمده فروشایی میارن ک چک میدی مغازتو‌ پر میکنی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر