2777
2789
عنوان

کوچلوی بی قرارم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست
خوب مگه شب رفلاکس نداره ؟ باید چیکار کنم اینطوری همش گرسنه اس

گرمیجات زیاد بخور 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اخه چرا

قبل شیر دادن یه قاشق پودر زیره بخور یا خشک یا دم کن بخور

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دختر من اینجوری بود البته الان چهار سالشه بردم دکتر دو ماهش بود سونو نوشت رفلاکس بود شربت راني ...

راینیتیدین مگه مال دل درد نیست؟

میگن ذو رفلاکس تاثیر خاصی نداره که

اخه چرا

نمیدونم والا ولی در عوض الان که ده ماهشه خیلی خوش خوراکه همه چیز میخوره ...من خیلی گریه کردم خیلی سعی کردم شیر خودمو بدم اما نخورد منم دیدم گرسنه ست داره لاغر میشه شیر خشک دادم

اره خوب معلومه گرسنه اس نمی تونه بخوره  ولی به چه دلیلی اخه اگه دل درد باشه که وقتی زیر سینه ...

با این اوصاف باید مشکل از سینت باشه

نوک سینت شاید کوچیکه تو دهنش نمیمونه سختشه،شاید نیاز ب رابط سینه داشته باشی،ولی خب عجیبه اخه میگی چند روزه اینجوری شده🤔 مثلا ی چیزی نخوردی تو این چند روز ک شیرت بد مزه بد بو شده باشه?مثلا پیاز سیر، شاید تو خواب متوجه طعمش نمیشه ک میخوره گیج خوابه، اسپری ادکلنی حتی صابون بدن خوشبو استفاده نمیکنی? ک از بوش بدش بیاد

عزیزم دختر من اینجوری بود البته الان چهار سالشه بردم دکتر دو ماهش بود سونو نوشت رفلاکس بود شربت راني ...

منم شربت رانيتيدين داد دکتر رفلاکسش خوب شد اما شیر خودمو همچنان نخورد

با این اوصاف باید مشکل از سینت باشه نوک سینت شاید کوچیکه تو دهنش نمیمونه سختشه،شاید نیاز ب رابط سین ...

نه نوک سینه ام خوبه 

هیچیزی هم استفاده نمی کنم 

نه صابون معطری نه چیزی نوک سینمو هم با اب خالی میشورم

سیر و پیازم نمی خورم

با این اوصاف باید مشکل از سینت باشه نوک سینت شاید کوچیکه تو دهنش نمیمونه سختشه،شاید نیاز ب رابط سین ...

بعضی بچه هام هستن یهو سینه مادرو پس میزنن،پسر خالم تو شش ماهگی بدون دلیل لب ب سینه مامانش نزد هرکاری بگی کردیم دهنشو میبست روشو میکرد ی ور دیگه،مشخصم نشد دلیلش ولی یادمه لپاش میشد پر جوشای ریز و قرمز انگاری اب جوش ریخته بودن روش مشخص ک شد اون صابونی ک خالم تن خودشو میشست بچه بهش حساسیت داشت لپش میخورد ب سینش دون دونی میشد