2777
2789
عنوان

ای جان حسین ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 37 پست
من خیلی سر اعتقاد به ادمای بی اعتقاد و توهین کننده دعوا کردم خونم بجوش میاد وقتی توهین میشنوم. ولی ن ...

اتفاقا نباید باهاشون دعوا کنی اگه توانشو و آگاهی کامل داری باید اونارم بکشونی سمت امام حسین نه اینکه دعوا کنی و زده تر بشن 

البته نظرمو گفتم دخالت نباشه

من خیلی سر اعتقاد به ادمای بی اعتقاد و توهین کننده دعوا کردم خونم بجوش میاد وقتی توهین میشنوم. ولی ن ...

والا من کاری ندارم به اوناییم که چیزی میگن مثلا معتقد نیستن توهین نمیکنم چون میشم مثل اونا 

من باید مسلمون بودنمو 

خدایی بودنمو  ثابت کنم 

خود خداهم با مخالفینش کاری نداره هیچ کدوم از نعمتاشم ازشون دریغ نمیکنه 

خدا همه بنده هاشو دوست داره😻❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم ولی من کلا اینجور مداحیارو نمیپسندم 

خیلی از مداحی ها الان درست نيستن مداحی های قدیمی چقدر پر محتوا و خوب بودن الان بعضيهاشون فقط قصدشون به گریه انداختنه و بی محتوا و افراط و دروغ توش زیاد دیده میشه البته بعضيهاشون 

اتفاقا نباید باهاشون دعوا کنی اگه توانشو و آگاهی کامل داری باید اونارم بکشونی سمت امام حسین نه اینکه ...

اینایی که میگم از اونان که شمشیر از رو بستن حرف زدن باهاش فایده نداره. والا دیگه چند وقته سکوت میکنم  بگم واسه کدوم معجزه ایمان بیارن وقتی حال و روز خودم اینقد خرابه. 

ان شاء الله امام حسین این ماه دست همه رو بگیره  من دوسال پیش از امام خواستم و ب فاصله یک ماه و ...

خوش بحالت من الان سومین سال ماه محرم هستش ک از آقا ميخوام واسطه بشه خدا بچه ای بهم بده ولی فعلا قسمت نشده تا ببینم ماه دیگ که انتقال دارم امام حسین تلاششو واسم کرده یا نه

خوش بحالت من الان سومین سال ماه محرم هستش ک از آقا ميخوام واسطه بشه خدا بچه ای بهم بده ولی فعلا قسمت ...

واست دعا میکنم 

خدا بحق پهلوی شکسته مادرامام حسین دست رد بهت نزنه و بارداربشی 

داستان زایمانم تو تاپیکامه خواستی بخون

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
اینایی که میگم از اونان که شمشیر از رو بستن حرف زدن باهاش فایده نداره. والا دیگه چند وقته سکوت میکنم ...

معجزه کم نیست عزیزم ماها نمیبینیم 

حالا چون خدا همه چی بهمون داده و فقط یک خواستمون برآورده نشده بشینیم بگیم کو معجزه؟ 

من سه ساله بچه ميخوام درحالی که سالمیم نمیشه هرچقدر نذر و نیاز و اشک التماس فایده نداشته اما.. 

تو تصادفی که همه ميگفتند این راننده زنده عمرا بیرون بیاد همسر من سالم بدون ذره ای خراش بیرون اومد 

فهمیدم معجزه زیاده منم که بخاطر یه خواسته قید همه رو دارم میزنم و اشتباه میکنم

واست دعا میکنم  خدا بحق پهلوی شکسته مادرامام حسین دست رد بهت نزنه و بارداربشی  داستان زا ...

ممنون بخاطر دعات عزیزم انشالله امام حسین این بار دیگر دست رد به سینم نزنه و دشمن شادم نکنه 

حتما میخونم چشم