2777
2789
عنوان

سینوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 27 پست

درود گرامی .منم مشکل شما رو دارم و  بشدت درگیر هستم اما علاوه بر داروهایی که پزشک معالجم تجویز کرده  دارم استفاده میکنم سه روزه مرتب بخور میدم و با سرم شستشو بینی رو تخلیه و مرطوب میکنم.قدیمیها تا یه جاشون درد میکرد  خیلی زود حوله داغ میذاشتند منم استفاده میکنم روزی دو بار  میشینم کنار سماور و با دو تا حوله  اولی رو میذارم روی سماور گرم گرم بشه نه بحدی که بسوزنه بعد میذارم روی نقاطی که سینوسهام درگیر شده و درد دارم و تا حوله بخواد خنک بشه اون یکی داغ شده اونو میذارم به همین صورت ده دقیقه حوله داغ میذارم نه اونطور داغ که پوست سر رو  بسوزنه ....بخور بابونه و نعنا عالیه....بخور پیاز و سیر دکتر میگه معرکست ولی من هنوز انجام ندادم .جلوی باد سر د و گرم نمونید بعد از استحمام حتما با سشوار حرارت ملایم موهاتونو خشک کنید و یا یک کلاه و یا یک حوله دور سرتون بپیچید تا روی ابروهاتون و تا 10 ساعت از منزل بیرون نرید و در مجاورت هوای سرد و یا گرم و یا جلوی پنجره نباشید .ضمن اینکه لبه های داخلی بینی رو هم با پماد ویتامین آ با گوش پاک کن چرب کنید تا هوایی که وارد سینوسهاتون میشه مرطوب باشه .بازم تدابیر خانگی و طب سنتی و تجربه های قدیمی خیلی به کار میاد.موفق باشید

در مورد استرس حتما  باید زیر نظر پزشک باشند اما منم خودم این مشکل رو دارم استرس فراون و اگر به موقع به داد خودم نرسم روانی میشم

چاره درد من قرص کلردیازپوکساید هست

که همیشه هم نمیخورم ولی هر بار دچار دلشوره و استرس میشم یک یا دو تا 10 میلی گرمی میخورم مثل ابی که بریزی روی اتش

سرگیجه و بیحالی دلیلش همیم عفونی شدن سیونسهاست منم همین مشکلو در حال حاضر دارم بحدی که حس میکنم زمین زیر پام راه میره

ولی باید صبور باشید تا داروهاشون اثر کنه که چند روز طول میکشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ببین فقط متخصص ریه کافی نیست به نظر من شوهر تو بفرست پیش دکتر  مسعود حسن پور دکتر گوش حلق و بینی  مطبشم سعادت آباده...... شاید سینوزیتشو باید عمل کنه پسر  خواهر منم اینجوری بود انگار همیشه گلو درد داشت یه بادم به سرش می خورد همش مریض می شد سینوزیتشو دکتر عمل کرد الان خدارو شکر خوبه 

آره گلم مربوطه  والودگی هوا بدترش میکنه و خوردن فست فود

عزیزم آلودگی هوا هم هست ولی سینسوسات دکتر چک کرده ببینه از چیه ؟به نظم من پیش دکتر حسن پور ویزیت شو..پسز خواهر من یک ساله عمل کرده پیش دکتر
شمازشو برات می زارم اینجا 28428056 

منم چند سال پیش سینوزیت داشتم

واقعا خیلی بده مخصوصا وقتی باد سرد به سر میخوره

رفتم پیش دکتر شیرازی

کارشون خیلی خوب بود

با یک جلسه ویزیت بهم یسری دارو داد و گفت چه مراقبتایی لازمه

تقریبا چند ماه انجام دادم

دیگه خوب شدم

منم چند سال پیش سینوزیت داشتم واقعا خیلی بده مخصوصا وقتی باد سرد به سر میخوره رفتم پیش دکتر شیرا ...

سسلام عزیزم خوبی 

من مدت هاست  صبح ها حالت سنگینی سر دارم و شب ها بالشتم با آب دهن خیس میشه به نظرتون اینا علائم سینوزیت هستن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سسلام عزیزم خوبی  من مدت هاست  صبح ها حالت سنگینی سر دارم و شب ها بالشتم با آب دهن خیس می ...

سلام عزیزم 

شما حتما به دکتر طب سنتی مراجعه کن چون این علائم نشانه زیاد شدن سردی و طبع بلغم تو بدنتونه .غذاهای سرد و حذف کنید و حتما موقع خواب گرمی بخورید 

ممنون بچه ها.دو روز پیش رفت پیش فوق تخصص ریه که گفت سینوسات چرکین.دو مدل قرص داد فقط.احتمال داره است ...

اره عزیزم استرس باعث تنگی نفس شدید میشه منم خودم مشکل مشابهه همسرتون دارم قرص اعصاب میخورم وبرا ریه هامم اسپری بودفورم ک عااااالیه و شربت سینو پرت برا سینوزیت عاااااااالیه فوق تخصص ریه بهم داد شربت سینو پرت گیاهییه براش بگیرین هر ۱۲ساعت شبا بخوره. و سعی کنه موقع تنگی نفس ریلکس کنه هرچی بترسه واسترس ب خودش وارد کنه بدتر میشه سرمنشأ همه بیماری ها اعصابه  برامن آلپرازولام خییبلی جواب داده