سوسک و عنکبوت و کرم🤢و...نداره همشون وحشتناک و حال بهم زنن
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
اییییییییی من اگه درحال غذاخوردن باشم کسی اسمشم بیاره دیگه نمیخورم...متنفرم وقتایی که میبینم دستوپام شروع به لرزیدن میکنه وتایساعت حالم خوب نیست.الهی که نسلش منقرض شه
وای تو خونه منم هزار پا زیاده ماهی یدونه میبینم.. دقیقا کار شما رو میکنم یه لیوانی پیاله ای چیزی می ...
چرا اخه
ما خونمون نم نداره
فک میکردم از گلدون باشه که بیرون گذاشتم ولی بازم میبینم
خیلی موجود مضخرفیه ، همیشه هم تو راه اتاق خوابم اسیرش میکنم😭😭
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
چرا اخه ما خونمون نم نداره فک میکردم از گلدون باشه که بیرون گذاشتم ولی بازم میبینم خیلی موجود مضخ ...
گاهی وقتا از تو چاه میان..من چشمام ضعیفه یه بار رفتم حموم دیدم یه چیز قهوه ای کف حمومه..فک کردم موهامه😭😭 با دستم ورداشتم دیدم داره تکون میخوره انداختم رفتم نزدیک دیدم هزار پاعه..چنان جیغی کشیدم تا نیم ساعت گوش خودم سوت میکشید تا دو ساعتم گریه میکردم.. از اون ب بعد با عینکم میرم حموم😂😂😂
زن ها پیچیده ترین موجودات جهان هستند..خدا باید خیلی نابغه باشه که همچین موجوداتی آفریده 😊
گاهی وقتا از تو چاه میان..من چشمام ضعیفه یه بار رفتم حموم دیدم یه چیز قهوه ای کف حمومه..فک کردم موها ...
😂😂😂😂😂
درپوش و چاه بست داره اخه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.