2777
2789

من چند روزپیش تو روستا بودم با فامیلام... ساعت4صبح خابمون نمیبرد یه عنکبووووووت گندههههههه تو دیواربود منم به اون نگاه میکردم نگوهمونموقه خابم برده وتو خواب دیدم که پریدروم.... همچین دادمیزدم وای تو موهامه توموهامه... همه ترسیده بودن انصافا خیلی خوابه بدی بود😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از هزار پا میترسم

یه بار سبزی میشستم یهو دیدم تو سینک هزار پا کوچیک هست

تابستونا دوسه تا خونه میبینم ، میدوم روش لیوان میزارم تا شوهرم بیاد بکشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من یدونه از این پشمالو مشکی بزرگا پامو از دوجا نیش زد،تا چند روز سوزش و درد از یه طرفم همینجوری اب پ ...

رتیل منظورته؟😧😶😥

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

خیلی ازش بدم میاد متنفرررررمممممممم پشمالویه زشت

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

نه من با عنکبوت مشکلی ندارم با دست پرتش میدم یا با مشت میکوبم روش له شه😩

مارمولک خط قرمز منه عین ببینمش تمام عضلاتم خشک میشم 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

هواسردبوداومدم خونه پالتوموانداختم روزمين بعدبرام کارپيش اومدمجبورشدم برم بيرون ديدم دستم ميخاره پالتورودراوردم يه عنکبوت گنده رودستم بودزودپرتش کردم زمين نفهميدم لامصب ازکجااومده بود😭😭

نگوووووو.... رتیل بود فک کنم

فکر کنم بچه رتیل بود خیلی وحشتناک بود خدا بهم رحم کرد فقط نمردم،از درد پام از خواب بیدار شدم مامانمم بیدار کردم تو روستام بودییم دیدم رو دیواره داره میره سمت سقف که مامانم کشتش خیلی بد بود دردش ولی اب دادنش بدتر بود😞

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤