2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂😂😂😂لایک ممدا همشونننن نفسن

کلا خدا ممدا رو افرید برای دل بردن

برای ملاحت زندگیا

اصلا اول نفس بودن بعد دست و پا در اوردن....

ووووووش قربون ممد زشتم بشم...ژشتتتتتتتت کی بوپدی تو

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
😂😂😂😂😂آقا دوس پسرمه وگرنه فک کردی زنو شوهرا اینجور روابط دارن؟؟؟عمرررررررررا😂😂😂😂😂😂😂

واااااااااای چقدر خندیدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ای کلللللک 👏👏👏

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
خوبی عزیزم  خلاصه لاک چ رنگی زدی اس این شبا😂😂

کرمی رو زدم دیگ حالا اون روز رفته بودم جوراب بخرم دستمو گزاشتم رو پیشخوان ک پولو بدم خانومه مث اینک مجرم گیر آورده مچمو سفت گرف میگ  ماه حسین هم دست از قرتی بازی بر نمیدارید دستمو کشیدم گفتم چته مچم قررمز شده بود دو سه تا حرف سنگین بارش کردم اومدم بیرون 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

ملت دیگههههه رد دادن رداااااا

روانی بود بخدا همه چی رو از ظاهر قضاوت میکنن 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

نه باو از حموم در اومدم خیس ابم ولی نی نی سایت ولم نمیکنه واس همون سلام علیک نکردم هم با تو هم با زن ...

اها عب نداره من کلاس دارم مجبورم نی نی سایت و برای چند ساعت ترک کنم 😫شب برمیگردم ولی تو هم بیا😂😂😂😂