2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 19 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جدی میگین.بعد لطف میکنی راجع ب شغلتون برام یکم توضیح بدین.بعد اتمتم درس وضعیت شغلت چطوره هرشب باید ش ...

شيفت رو شما تعيين نميكني بيمارستان اوكي ميكنه و بايد حضور داشته باشي در هفته يك يا دو روز اف داري 

البته شما ميتوني توي بيمارستان هاي خصوصي برعنوان تك شيفت مشغول كار بشي مثلا ٨تا ٢/٣بعد از ظهر ساعت اداري حقوق كمتر

جدی میگین.بعد لطف میکنی راجع ب شغلتون برام یکم توضیح بدین.بعد اتمتم درس وضعیت شغلت چطوره هرشب باید ش ...

شما چند سالتونه؟؟؟من خیلی دوس داشتم بخونم ولی حوصله کنکورو نداشتم...و اینکه دیگه قید ارامش و مسافرت رو باس میزدم

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂