2777
2789
عنوان

مامانای شما چجوری حمایتتون می کنند؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 97 پست
پس چیکار میکنی ..خسته نمیشی از تنهایی..من اون موقع ک بچه نداشتم اصلا خونه مامانم نمیومدم زیاد..همش م ...

دیگه عادت کردم.من 27 سالمه دوتا بچه دارم با دوتا بچه همه ی کارامو خودم انجام میدم.هیچ توقعی ازش ندارم.کلا با خودم میگم فکر کن اصلا مادر نداری.

من حتی تو زایمانم مامانم نیومدگفت بیمارستان دلم میگیره!

بدیش اینه که همه میگن خوش به حالت تک دختری مامانت جوونه همش بهت میرسه ولی از دلم خبر ندارن😢

حتی سیسمونی بچه مو شوهرم خرید گفتیم مامانم گرفته

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم عشقه از وقتی که یادم می یاد مث خوایر بودیم همش باهام درد دل می کرد وقتی شوهرش اذیتش می کرد ...

خب چ ربطی ب پست من داشت😒

باشعور# شویم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
دیگه عادت کردم.من 27 سالمه دوتا بچه دارم با دوتا بچه همه ی کارامو خودم انجام میدم.هیچ توقعی ازش ندار ...

دقیقا منم ۲۷ سالمه..موقع سیسمونی مامانم‌داشت سکته میکرد..میگفت من سیسمونی نمیدم...با اینکه شوهرم آقاست خیلی هم بهش محبت کرده..آخرشم سیسمونی رو شوهرم خرید و یه تو بهش نگفتیم..تو حاملگی کل ۹ ماهو از دست گریه میکردم

دیگه عادت کردم.من 27 سالمه دوتا بچه دارم با دوتا بچه همه ی کارامو خودم انجام میدم.هیچ توقعی ازش ندار ...

خدای من مث مامان من😞

اونم سیسمونی نداد همه جا گفت دادم براخودم ک با شوهرم دعوا کردن اصلا سر زایمانم دیدنمم نیومد کادوام نداد برا خواهرمم ک بهونه نداشت گفت حالم تو بیمارستان بد میشه😒من با بچه کوچیک رفتم پیشش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
😂😂😂مامان منم فقط پسراش..من از تهران میام یه چای جلوم نمیزاره..داداشام ک مجردن ..از خواب بلتد میشن ...

مادر من عروساشو رو چشمش میزاره با اینکه اصلا براش یه قدم هم برنمیدارن و سلیطه هستن. همش می گه اینا نسل منو ادامه میدن به من می گه دختر مال مردمه برو به جهنم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
من خونه ی غریبه ها خیلی راحتترم نسبت به خونه ی مامانم😳 جالبش آینه که همیشه میگه مادر مثل من پیدا ن ...

😂😂😂😂نمیدونم چرا فک میکنند سنگ تموم میزارن واسمون

خدای من مث مامان من😞 اونم سیسمونی نداد همه جا گفت دادم براخودم ک با شوهرم دعوا کردن اصلا سر زایمان ...

انگار داری مامان منو توصیف میکنی

نه ما ویار داشتم اصلا به روش نیاورد.همیشه ی خدا هم طلبکاره انتظار داره هر هفته بیاد خونم مهمونی غذاهای آنچنانی براش بزارم در حالی که کوچکترین خوبی به همسرم نکرده.بیچاره همسرم خیلییییی خوبه همش میگه عیب نداره به هر حال مادره احترامشو نگه داریم

کلا مادر من مرز های عاطفه مادرانه رو یه تنه جابجا کرده بس که بی محبته

از بچگی مهر نداشت فقط مسافرت تفریح خواب و پسراش

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
مادر من عروساشو رو چشمش میزاره با اینکه اصلا براش یه قدم هم برنمیدارن و سلیطه هستن. همش می گه اینا ن ...

وای خدااااا...خیلیا اینجوری ان عزیزم.والله ماهم عروسیم ..چرا واسه ما اینکارا رو نمیکنن...من هم عروسم‌هم دختر هر دو جا شانس ندارم..

.

انگار داری مامان منو توصیف میکنی نه ما ویار داشتم اصلا به روش نیاورد.همیشه ی خدا هم طلبکاره انتظار ...

واقعا مامان های ما چه شانسی هم دارن دامادهای اروم گیرشون میاد می گن عیب نداره

😂😂😂😂نمیدونم چرا فک میکنند سنگ تموم میزارن واسمون

وای دقیقا

پیش همه میگه ال کردم بل کردم منم با خودم میگم پس چرا هیچکدومو یادم نمیاد!

شایدم تو خواب اینکارارو انجام داده!

والا میبینم مادرای مردمو همش حسرت میخورم.چقدر دلسوزن چقدر هوای دخترشونو دارن😢

انگار داری مامان منو توصیف میکنی نه ما ویار داشتم اصلا به روش نیاورد.همیشه ی خدا هم طلبکاره انتظار ...

مامان من بهش زنگ میزدم میگفتم از بو غذا بدم میاد چند روزه هیچی نخوردم فقط زیر سرمم به سر بچم صاحبخونم برام غذا میپخت این حتی نگفت یه وعده بیا خونه ی من😔