2777
2789
دیدی چندوقت پیش ی دختره فوت کرد؟بیچاره انقدر ناراحت شدم . خیلی ریسک داره ولی منم خودم علاقه دارم عمل ...

اره همسن من بود. من خبلی دوس دارم عمل کنم میترسم قبلا مامانم راضی نمیشد الان میگه عیبی نداره برو ولی میترسم بمیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همسن من بود. من خبلی دوس دارم عمل کنم میترسم قبلا مامانم راضی نمیشد الان میگه عیبی نداره برو ولی ...

دور از جونت عزیزم . ایشالله چیزی نمیشه خوشگل موشگل میای بیرون😍💗

اگ اونجا رفته الان خیلی گرونه من ۴.۵تومن بیشتر نمیتونم بدم😂😊

عزیزم ، ولی جای معتبر برو منکه کلا دوتا سزارین کردم دیگه میترسم الانم برای لیفت شکم دو دل موندم

عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند
عزیزم ، ولی جای معتبر برو منکه کلا دوتا سزارین کردم دیگه میترسم الانم برای لیفت شکم دو دل موندم

شکمو ولش کن بابا باشگا برو عمل خطرناکیه خیلی وقته من دارم تحقیق میکنم ولی بیشنر فرشته عبدالمطلبی تو نت هست

شکمو ولش کن بابا باشگا برو عمل خطرناکیه خیلی وقته من دارم تحقیق میکنم ولی بیشنر فرشته عبدالمطلبی تو ...

اره اسمشو شنیدم ، اخه با دوتا بچه کوچک سختمه باشگاه، ولی میگم کلا میترسم از جراحی  

من نمیدونم چ فصلی عمل کنم بهتر باشه براش 

عزیزم اینکه تو چه فصلی عمل کنی علمی نیست . اگه تو بهار  یا پاییز آلرژی چیزی داری مثلا بهتره عمل نکنی . بعضیا میگن زمستون خوب نیست چون باعث عفونت و اینا میشه بعضیا میگن تابستون به خاطر افتاب دیر پیوند میخوره ورمشم بدتر میشه . هرکی ی چیز میگه ولی اینا علمی نیست هیچکدوم 

اره اسمشو شنیدم ، اخه با دوتا بچه کوچک سختمه باشگاه، ولی میگم کلا میترسم از جراحی    

تو خونع ورزش کن خیلی خوبه خاله ی من با تو خونه ورزش کردن خیلی خوش هیکل شده 

تو خونع ورزش کن خیلی خوبه خاله ی من با تو خونه ورزش کردن خیلی خوش هیکل شده 

ورزش کردم رژیمم گرفتم ۱سال پیش، هیکلم عالیه فقط مشکلم اینه ی کم شکم دارم جمع نشده هنوز