2777
2789
عنوان

ضد آفتاب رنگی خوب معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 58303 بازدید | 40 پست

لایسل سانسل رنگی مناسب پوستهای چربش عالیه هم رنگیه هم پوشش دهیش خوبه

الاروهم خوبه ولی میگن سربش زیاده من که میزدم خیلی پوشش دهیش خوب بودولی یکم به اطراف چشمم میزدم چشمم میسوخت دیگه نگرفتم

اریکه هم خوبه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضدآفتاب بیزانس  شنیدم خیلی خوبه  خودم سفارش دادم امروز به دستم میرسه[/QUOTE]

خودم سفارش دادم امروز به دستم میرسه

سلام گلم میدونم خیلی وقته گذشته از تاپیک میخواستم بگم کرم خوبیه یانه من دنبال یه ضدآفتاب هستم که پوستمو فوق العاده نشون بده ممنونم جواب بدید

هر چی میدونم دربارهی ضد افتاب و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه هر روتین پوستی اگر داشته باشید ضد افتاب نزنید هیچ کاری نکردید مخصوصا اگر رتینول و سالیسیلیک استفاده میکنید 

ضد آفتاب ها خیلی هاش کیفیت ندارن و برق میندازن یا پوشانندگی ندارن و جوش زا میشن و پوست و حساس میکنن

ضد افتاب باید سبک باشه و کاملا بر اساس پوستتون خیلیا جوش میزنن یا چیز های دیگه چون بر اساس پوست نخریدن

چنتا ضد افتاب میگم به ترتیب کیفیت : ایزدین ، کلینیک ، اکسیس وای ، گارنیر ، کوزارکس و تو ایرانی ها ام کیو 

اگر پوستتون لک داره اکتیو یونیفای ایزدین ، اگر چرب و جوش زا هستش فیوژن واتر مجیک ایزدین اگر میخوای خاصیت ضد پیری داشته باشه ایج ریپیر ایزدین

مدل رنگی و بی رنگ تو عملکرد فرق ندارن فقط رنگی و بعضیا به خاطر پوشانندگی استفاده میکنن که عیوب صورت و پوشش بده صورت خالی نباشه برای آرایش ملایم .

ضد افتاب هر 3 ساعت باید تمدید بشه اول روز میزنید بعدش میتونید از مدل استیکی استفاده کنید که راحت بتونید تو کیف بذارید و سریع تمدید کنید 

تو استیکی ها هم توکوبو ، سنتلا و بیوتی او جوسان خوبن .ضد افتاب و زمستون بیشترر جدی بگیرید حتی بعضیا فکر میکنن افتاب تابستون فقط مشکل داره 

بعد ارایش اگر میخواید تمدید کنید باید از کرم پودر های فیکس استفاده کنید یا اسپری ضد آفتاب که آرایش خراب نشه

اینا که من گفتم بهترین برند های ضد افتاب تو بازار ایران هستن ایرانی ها اکثرا خوب نیستن اما اون ام کیو نسبتا اکیه اما اگر توان مالی دارید حتما برند بخرید

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم 

ضدآفتاب بیزانس شنیدم خیلی خوبه خودم سفارش دادم امروز به دستم میرسه

سلام گلم راضی بودی از کرم ضد آفتاب بیزانس .؟

لطفا تجربه ات رو بگو 

یا هر چیزی که الان میزنی راضی هستی بگو گلم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

هر چی میدونم دربارهی ضد افتاب و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه اول اینکه هر روتین پوستی اگر داشته ...

سلام عزیزم مرسی ک وقت گذاشتی

میشه بگید از دی جی کالا بخرم یا نه؟ آیا اصل میاره یا نه؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

سلام عزیزم مرسی ک وقت گذاشتیمیشه بگید از دی جی کالا بخرم یا نه؟ آیا اصل میاره یا نه؟

والا کلا دی جی کالا تجربه ی خوبی برای خرید محصولات بهداشتی نداشتم چون اصلا محصولات خارجی قانونی نیست تو دی جی کالا و برچسب سیب سلامت تقلبی میچسبونن که انگار قانونیه و وقتی میزنی میبینی برچسب برای یه محصول دیگس کلا و اینکه چون فروشنده خود دی جی کالا نیست نمیشه اطمینان پیدا کرد چون هرکسی تو دی جی میتونه فروشنده بشه از فروشگاه هایی که معرفی کردم بخر همون اوردینری استور خوبه تو گوگل سرچ کن میاره 

والا کلا دی جی کالا تجربه ی خوبی برای خرید محصولات بهداشتی نداشتم چون اصلا محصولات خارجی قانونی نیست ...

داروخانه چطور گلم ؟ آنجا هم معتبر نیست ک حضوری بخرم ؟

سایت ها معتبرن

اینا که گفتم معتبرن داروخانه ها محصولات خارجی ندارن حداقل این برند ها رو

میخواهم ام کیو بخرم

آیا رنگی بهتره یا بی رنگ؟ کلا برای پوست چرب رو به مختلط چی پیشنهاد میدین

اینا که گفتم معتبرن داروخانه ها محصولات خارجی ندارن حداقل این برند ها رو

استارتر ک تعلیق شده آدم ی حس غم انگیز میگیره😂🥲😂😂