2777
2789
من میخوام چندروزدیگه جوجه عروس هلندی بگیرم😍

انقدر دوست دارم عروس هلندی ولی دانشگاه میرم نمیشه تنها گذاشت واسه همین نمیارم 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر دوست دارم عروس هلندی ولی دانشگاه میرم نمیشه تنها گذاشت واسه همین نمیارم 

خیلی ملوسن اخه😍😍😍

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶

دوستان حیوان نخرید لطفا

خرید و فروش حیوانات واقعا باعث سواستفاده از حیوانات هست

کلی حیوان بی سرپرست هست که میشه نگه داری کنیم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
مامانم اینا دو تا مینا و ی گربه حمایتی معلول خودمم هوارتا گربه دستی تو حیاط...

خدا خیرتون بده  

خواهر منم کلی گربه تو حیاط داره

چندتا هم معلول و نابینا داره 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
دوستان حیوان نخرید لطفا خرید و فروش حیوانات واقعا باعث سواستفاده از حیوانات هست کلی حیوان بی سرپرس ...

عزیزم حیوون خونگی اسمش روشه دیگه.خونگیه نژادش اینه زندگی کنار ادمارو دوست داره بیرون خونه دووم نمیاره زندگی کنه

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
عزیزم حیوون خونگی اسمش روشه دیگه.خونگیه نژادش اینه زندگی کنار ادمارو دوست داره بیرون خونه دووم نمیار ...

بله منم میدونم

میگم خرید و فروش نکنند

برای توله کشی از حیوانات میدونید چقدر به اون حیوان ماده فشار میاد؟

خریدن حیوانات باعث میشه افراد سودجو به خاطر منافع مالی کلی حیوون رو تو شرایط بد نگه دارن فقط برای توله آوردن و فروختن 

خیابون

تو اینستا زیاد هستن گروه های حمایتی

پناهگاه وفا هم برای نگهداری ،درمان و  واگذاری سگها هست