2777
2789
چی شده اینقدر سوخته ؟؟؟  من دخترم ده روزشه خیلی استرس دادم یه وقت نسوزه

هیچکس مثل مادرشوهره من بی رحم نیس

جاریم دخترشو سپرده بود بهش...بچه کثیف کاری کرده ...اینم جاشو عوض نکرده...بچه بشدت سوخته بود😖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین ببرش حمام خیلی زودترخوب میشه این اولین راهشه دومی پمادکلوتریمازول موصعی بگیروبزن  اگه nn ...

همش دارم میشورمش با دستمال مرطوب تمیز نمیکنم از موقعی ک سوخته ۴ماهس تقریبا الان ۳روزه سوخته دکتر هم پماد ایروکس داده فایده نداشته

همش دارم میشورمش با دستمال مرطوب تمیز نمیکنم از موقعی ک سوخته ۴ماهس تقریبا الان ۳روزه سوخته دکتر هم ...

کارهایی که من گفتم پمادکلوتریمازول موصعی بخربزن اگه خوب نشدبیابگو

دیگه م ازاین پمادهانخر 

دکترم نبر 

هیچکس مثل مادرشوهره من بی رحم نیس جاریم دخترشو سپرده بود بهش...بچه کثیف کاری کرده ...اینم جاشو عوض ...

🤦🏼‍♀️😱چه بدجنس بچه چ گناهی کرده.صد رحمت ب مادرشوهرمن !!!من بچم پیش برادرشوهرم گذاشته بودم دیده خرابکاری کرده برده بود حموم شسته بود بچرو پوشک کرده بودش تازه یادم نذاش ببنده بچرو کج بسته بود 

عزیزم بچه من هم همین سوختگی رو داشت آخرش با پماد پای کودک هیدرودرم خوب شد.شما هم یه امتحان کن.دو سه روز پشت سر استفاده کنی خیلی بهتر میشه

خدایا شکرت که بهترین ها رو به قلب کوچک من بخشیدی تا آرامش بگیرم و از رحمت بیکرانت سیراب شوم.دوستت دارم ای خالق معجزه ی زندگانیم ....