2777
2789
عنوان

اولین باری که....

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 159 پست
سر چی؟؟  منم دو هفتس تموم شده بهم خبانت کرد😢

کاش خیانت میکرد 

انگار با خیانت راحتتر میشه دل کند

اینجوری تموم شدن زنده ای ولی فقط فقط جسمت نفس میکشه

تا با کفش کسی راه نرفتی ،قضاوتش نکن😇       امضا:دخترِ زرد
اولین خاطره فک‌کنم۲یا۳سالم‌بودم توحیاطمون راه میرفتم یه ستاره کوچولو پیدا کردم‌روزمین طلایی بود قشنگ ...

اولین خاطره بادایی هام وخاله ها قایم موشک بازی میکردیم3یا4سالم بود اولین روزمدرسه هم خیلی ادکلن زدم مامانم دعوام کرد مقنه امسفید بود زردشد شستش بازاتو کرد وتومدرسه هم نقاشی کشیدیم اومدیم خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش خیانت میکرد  انگار با خیانت راحتتر میشه دل کند اینجوری تموم شدن زنده ای ولی فقط فقط جسمت ...

قشنگ حالتو میفهمم خودمم خیلی داغونم بربختی اینجاس با طرف خوشه اصلا حتی نگف چرااا حتی نگف تو کی هستی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اولین بار که عشقمو دیدم با‌کت وشلوار تو خواستگاریم❤ اولین بار که بوسیدم چقد ناشی بودیم😃 اولین بار ...

اولین بوس فرانسوی که افتضاحه گره میخوری

قشنگ حالتو میفهمم خودمم خیلی داغونم بربختی اینجاس با طرف خوشه اصلا حتی نگف چرااا حتی نگف تو کی هستی

خیلی درد داره یکی و بیشتر از خودت بخوایی

بیشتر از خودمم دارم واسه حال الان اون پر پر میزنم💔

خیلی درد داره یکی و بیشتر از خودت بخوایی بیشتر از خودمم دارم واسه حال الان اون پر پر میزنم💔

چرا بهم زدی 

باز خوبه اون حالش بده اون اصلا براش مهم نیس قلبم از این داره میترکه انگار هیچی نبودم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چرا بهم زدی  باز خوبه اون حالش بده اون اصلا براش مهم نیس قلبم از این داره میترکه انگار هیچی نب ...

خودخواهیش جفتمونو نابود کرد 

قبل عشق رفیق پنج ساله بودیم میدونم که میاد یروز ولی دیگه دیره

چرا عزیزم  منظورم جدایی که مثل من نیستی

منم دارم جدا میشم به خاطر بی غیرتی و بی مسوولیتی

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

اخرین باری که عشقمو بغل کردم یادم نمیره ،دلم خیلی براش تنگ شده کاش زودتر برگرده از مسافرت😭😭😭😭😭

و در ضمن اولین باری که ازش کادو گرفتم هم یادم نمیره😁

باز میشه این در  صبح میشه این شب   صبر داشته باش!

اولین باری که فهمیدم دوستم داره... خیلی اتفاقی بود و چقدررررر حال عجیبی داشتم

اولین باری که دستامو گرفت 

اولین باری که بعد از رسوندن من به خونمون خودشم اومد، چون دیگه داماد خونه شده بود

اولین باری که رفتم خونشون

اولین باری که باهم دعوامون شد

چقدر شیرین بودن همشون 😍😍😍😍