2789
عنوان

آخ جون

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 69 پست
@آش_رشته3934     امضای این کاربرو بخونین😀

😊😊

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ایتبار میرم پیش متخصص 

متخصص نه

متخصص خوب

دکتر من فوق تخصصه البته

تاپیک بزن بپرس

یه تاپیکه "بارداری با میکرواینجکشن سال ۹۴"

کاربر تورک آنا

اونجا سوال بپرس دکتر خوب بهت بگن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
واقعا میگید.ایوب 7سال فکرکنم صبرکردمنم 7ساله .سلام برتوای بنده ی خدا😂

😆👍

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
متخصص نه متخصص خوب دکتر من فوق تخصصه البته تاپیک بزن بپرس یه تاپیکه "بارداری با میکرواینجکشن سال ...

اخه من تهران نیستم و تبریز میتونم دکتر برم تبریزم که بیمارستان الزهرا مخصوص باروری هست

ممنونم عزیزم بابت حرفای قشنگ و امیدوارکننده ت 🌷🌷 اره بعده ده روز ناامیدی یکم به خودم اومدم و میخوا ...

توکل برخدا ان شاالله خداوند ب خواسته ی قشنگت میرسونت برات صدتا صلوات میفرستم😍😍😍😍

۱۴۰۲/۰۴/۰۸

اخه من تهران نیستم و تبریز میتونم دکتر برم تبریزم که بیمارستان الزهرا مخصوص باروری هست

آخ آخ فهمیدم 

مرکز پژوهشی درمانی توی بیمارستان دولتی میری

هیچی اونا جیبتونو خالی میکنن برای تحقیقاتشون

اگه بچه میخوای جای خصوصی برو زودتر نتیجه‌میگیری

تهشم‌حساب کنی هزینت فرق چندانی نداره

منم رفتم ناباروری بیمارستان دولتی میگفت حتما آی وی اف راه دیگه ای نداره اصلا مشکل داری افتضاح

گفتم من به دارو زود جواب میدم آزمایشاتمم مشکل نداره چطور میگید آی وی اف گفتن نه باید آی وی اف

بعوم‌گفتن شوهرت باید آزمایش بده که آزمایشش اومد گفتن نمیدونم شوهرت افتضاح مشکل داره و ...

شوهرم از حرفاشون دید دارن چرت و پرت میگن گفت برو پیش دکتر خوب

منم رفتم آزمایشاتمم نشون دادم گفت نه نیاز نیست

اسپرم شوهرت خوبه ولی چون خیلی وقته منتظری میگم آی یو آی کن زودتر نتیجه بگیری منم گفتم بذترید ماه اول اگه نشدم بعدش آی یو آی که همون‌ماه با دارو شدم‌شکر خدا

اونا میخوان آی وی اف گنن برای خودشون رزومه درست کنن برن خبر مرگشون یه کشور دیگه یا توی همین ایران سابقه بشه از مردم بی سواد یا شهرستانی های بیچاره سو استفاده میکنن خدا لعنتشون کنه