من امروز رفتم دندانپزشک و بهم گفت که پوسیدگی سطحی تو دندون نیشم دارم و خیلی از دندونام پوسیدگی سطحی داشت و دندون عقبیم هم عصب کشی داره حالا یه سوال دارم اگه من بخوام همه ی این دندونامو درست کنم اونوقت بیشتر دندونام پرکرده میشه و ظاهرشون زشت میشه ایا میشه اون پوسیدگی سطحیا رو با مراقبت نزارم پوسیدگیشون پیشرفت کنه یا اگه پر کردم بعدش چکار کنم که ظاهر دندونم پر کرده نباشه و سفید باشه؟
خب کامپوزیت یا لمینت بکن که به چشم نیان، اگه بهشون نرسی مسلما پوسیدگیشون زیاد میشه ، دندونای مادر منم پوسیده شده پیش دکتر بهمن پوراقدم لمینت کرد محشر شده
سلام! اگر پوسیدگیها رو درمان نکنی، ممکنه بدتر بشن. دندانپزشک میتونه از مواد همرنگ دندان برای پر کردن استفاده کنه که اصلاً دیده نمیشه. برای اینکه دندونات همیشه سفید بمونه، مسواک بزن، نخ دندان بکش و از نوشیدنیهای رنگی پرهیز کن. با این کارها ظاهر دندونات خیلی خوب میمونه! دکتر کشاورزیان هم در این زمینه میتونه کمکت کنه دندانپزشک خوبیه
اگر پوسیدگیها سطحی هستند و دندانت درد ندارن، با مراقبت خوب میتونی از پیشرفت پوسیدگی جلوگیری کنی. برای پر کردن، دکتر میتونه از مواد همرنگ دندان (مثل کامپوزیت یا سرامیک) استفاده کنه که ظاهری طبیعی و سفید دارن. برای اطلاعات بیشتر، دکتر سامه کشاورزیان گزینه خوبی برای ترمیم دندانهاست.