2777
2789
عنوان

ترمیم دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 5634 بازدید | 28 پست
اخه یه سری از دندونامو که ثبلا پر کرده بودم پرشدگیش معلومه و اصلا ازشون خوشم نمیاد چون روشون سیاهه

باید روکش کنی 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جنسشون خوبه چرا تو سن پایین اونم دندون جلو خراب شده؟ 

از بس رعایت نکردم البته دکتر گفت مشکلی نیست ولی من نمیخوام پوسیدگی پیشرفت کنه  به جایی برسه که این دندونامم پر کنم مثل عقبیا زشت بشه

از بس رعایت نکردم البته دکتر گفت مشکلی نیست ولی من نمیخوام پوسیدگی پیشرفت کنه  به جایی برسه که ...

به نظرم جنس دندونات خوب نیست چون انگار همه رو پر کردی 

اون قبلی ها هم روکش کن زودتر تا مواد پر کرده در نیومدند 

در بیان دیگه دندونات به درد نمی خورن 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
اره یه سریا میگن روکش کن یه سریا میگن روکش بده و فقط برای عصب کشیه

دندون پر بشه روکش نشه به درد نمی خوره

چرا به حرف عامه گوش می کنی از دندون پزشک بپرس 

سلام! اگر پوسیدگی‌ها رو درمان نکنی، ممکنه بدتر بشن. دندان‌پزشک می‌تونه از مواد همرنگ دندان برای پر کردن استفاده کنه که اصلاً دیده نمیشه. برای اینکه دندونات همیشه سفید بمونه، مسواک بزن، نخ دندان بکش و از نوشیدنی‌های رنگی پرهیز کن. با این کارها ظاهر دندونات خیلی خوب می‌مونه! دکتر کشاورزیان هم در این زمینه میتونه کمکت کنه دندانپزشک خوبیه

اگر پوسیدگی‌ها سطحی هستند و دندانت درد ندارن، با مراقبت خوب می‌تونی از پیشرفت پوسیدگی جلوگیری کنی. برای پر کردن، دکتر می‌تونه از مواد همرنگ دندان (مثل کامپوزیت یا سرامیک) استفاده کنه که ظاهری طبیعی و سفید دارن. برای اطلاعات بیشتر، دکتر سامه کشاورزیان گزینه خوبی برای ترمیم دندان‌هاست.