2777
2789
 وای منم ۴روزمونده به پریودم امروز ظهر زدم یه خط خیلی کمرنگ انداخت که از فاصله نیم متری میدیدمش ...

ای خدا انشاالله مامان شدی قربون اون ذوقت انشاالله خوش خبر باشی فردا به ماهم بگو

واقعا از من امروز موعدم بود تا خالا پرى نشدم بى بى گذاشتم خيلى كمرنگه يعنى امكان اش مثبت باشه

من تحربه بی بی کمرنگ رو نداشتم ولی انشاالله برا شما مثبته مبارک باشهههههه🌺🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم ۴روزمونده به پریودم امروز ظهر زدم یه خط خیلی کمرنگ انداخت که از فاصله نیم متری میدیدمش 

به شوهرمم نشون دادم اونم قشنگ میگفت معلومه 

وای میشه یعنی فردا دوباره تست بزنم پر رنگ تر بشه😍

یعنی میشه مامان شده باشم  

واقعا از من امروز موعدم بود تا خالا پرى نشدم بى بى گذاشتم خيلى كمرنگه يعنى امكان اش مثبت باشه

بله باردارید مبارکه.منم چند روز موعدم گذشت زدم مثبت شد خدارو شکر☺البته اون موقع اینو نمیگفتم😄

بله باردارید مبارکه.منم چند روز موعدم گذشت زدم مثبت شد خدارو شکر☺البته اون موقع اینو نمیگفتم😄

نميتونم باور كنم منتظرم چند روز بگذره

😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍

ماه پیش بیبی چکم یه خط کمرنگ افتاد خیلی خوشحال بودم ولی ازمایش خون دادم منفی شد چندوقت بعدش دوباره هم دادم بازم منفی بود هنوزپری نشدم فردا میخام بیبی چک بزنم خیلی استرس دارم واسم دعا کنید 🙏🙏🙏🙏

دلت روشن باشه الکی که هاله نمیندازه.البته اگر دارو استفاده نکرده باشید...منظورم hcg....

نه اين ماه كلومفين تنها استفاده كردم بى بى ام اول هاله اس به زور ديده ميشد اما كه خشك شد دقيق معلوم ميشد

😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍