2777
2789

دوستای گلم ما خونمون همیشه ارپارتمانی بود و شار ژ میدادیم و راه پله ها رو کارگر میومد با هماهنگی مدیر ساختمون نظافت میشد 

حالا ولی این خونه جدید سه طبقه س و صاحبخونه طبقه بالامونه

بهم میگه باید پله ها رو دستمال بکشی خودت 

منم گفتم من نمیتونم دستمال بکشم عوضش کارکر میگیرم فردا بیاد کل راه پله ها رو نظافت کنه هزینشم خودم میدم

حالا یا شوهرم رفتیم تی نخی تشت اب واسه شستن تی شلنگ و جا رو خاک انداز و جرمگیر و تاید و شیشه پاک کن و روزنامه خریدم

فردا بهش بگم چطوری تمیز کنه سیاهی پله ها بره 

چون من تجربه ندازم اصلا دیگه چیزی لازمه یا نه

و اینکه بگم به چه ترتببی تمیز کنه؟؟؟

خودش بلده

من وايتكس و شوما قاطي ميكنم ميدم بهش

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی اخه کل طبقه رو شما تمیز کنی؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

این همه اسباب وسیله نمیخواست

یه جارو اول جارو کنه

یه سطل با دستمال و دستکش

سطل رو پر آب کنه کمی توش وایتکس بریز بکشه به پله ها

پله ها تمیز تمیز میشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
باه متاسفانه

چرا زیر حرف زور میری هزینه هایی ک کردی باید بین ۳ طبقه تقسیم بشه مگ اونا از پله ها استفاده نمیکنن ؟!!!!!

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
وایتکس و تاید قاطی وایتکس سفید میکنه

کار خیلی خطرناکی میکنی عزیزم کافیه بوی این ترکیب به ریه ایت برسه فاجعه اس 

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]