2777
2789
عنوان

شده دلت بخواد شوهرتو بخوری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 142 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۷ ساله ازدواج کردم ، ازین حسا دارم بهش، مخصوصا وقتی خوابه😍 اما گاهی هم انقد ازش عصبانی میشم دلم ...

دقیقا منم همین طور ولی امیدوارم این حسه عمیقه عشقه ثابت بمونه

همیشه تو زندگیم نگران چیزهایی بودم که ۹۹% اتفاق نیوفتادن  
😒😒😒😒😒😒😒😒کم موعه

کلشم مو نداره 

اصن بگو یه تار مو 

نمیخورمش

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ن از بين نميره  من همي امشب دهنمو باز كردم بش گفتم بيا برو تو حلقم كلا:/ حيف نميتونه بره بعضي ...

پس دیوانه هایی مثل منم هستن... تنها نیستم... ب خودم امیدوار شدم... ی بار بهش گفتم دلم میخواد تیکه تیکت کنم... گوشت و جیگرتم بکشم ب سیخ.... خونتم بخورم 😂😂 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره منم این حسو دارم البته نه همیشه گاهی 5ساله عروسی کردیم . مادر بشی دوست داری وسط قلبت یه شکاف باز ...

واااایی چه تشبیهه قشنگی کردی مرسی

همیشه تو زندگیم نگران چیزهایی بودم که ۹۹% اتفاق نیوفتادن  
من به بچم این حس رو دارم فک میکردم دیوونه ام نگو بدتر از منم هست😛🤣🤣😛😛🤣😛 گاهی بوس کردنش کافیم ...

ادم دلش میخاد طرفو تیکه تیکه کنه...  😂😂 گاهی دلم میسوزه واسش... گاهی میگم تو رو خدا بیا برو تو دهنم 😂😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من امشب دعوام شده باهاش..حالم بهم میخوره ازش..اینهمه محبت میکنم بهش..یکم که گلایه کردم از رفتار براد ...

اثرات محرمه به دل نگیر😂

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
2790
2778
2791
2779
2792