سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ن از بين نميره من همي امشب دهنمو باز كردم بش گفتم بيا برو تو حلقم كلا:/ حيف نميتونه بره بعضي ...
پس دیوانه هایی مثل منم هستن... تنها نیستم... ب خودم امیدوار شدم... ی بار بهش گفتم دلم میخواد تیکه تیکت کنم... گوشت و جیگرتم بکشم ب سیخ.... خونتم بخورم 😂😂
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
من به بچم این حس رو دارم فک میکردم دیوونه ام نگو بدتر از منم هست😛🤣🤣😛😛🤣😛 گاهی بوس کردنش کافیم ...
ادم دلش میخاد طرفو تیکه تیکه کنه... 😂😂 گاهی دلم میسوزه واسش... گاهی میگم تو رو خدا بیا برو تو دهنم 😂😂
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
من امشب دعوام شده باهاش..حالم بهم میخوره ازش..اینهمه محبت میکنم بهش..یکم که گلایه کردم از رفتار براد ...
اثرات محرمه به دل نگیر😂
برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤