2777
2789
عنوان

ذکر گفتن ......

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 24 پست
چهل روزه رو میگی؟ آره زیاده مگه از اول فکرشو نکرده بودی؟

آدم ک حاجت داره میگه هر کاری میکنم ک جواب بگیرم

یکم زیاده ولی تا الان گفتم دعا کنید بقیشم بتونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آدم ک حاجت داره میگه هر کاری میکنم ک جواب بگیرم یکم زیاده ولی تا الان گفتم دعا کنید بقیشم بتونم

میتونی عزیزم چرا نتونی

منم یه بار انجام دادم یه کم سخت بود ولی خدا کمک کرد

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
چه جوریه؟؟

ب مدت 40 روز ..

از یکشنبع شروع میکنی بسم الله الرحمن رحیم ب حق بسم الله الرحمن رحیم 100 مرتبه هر روز 100 مرتبه بیشتر میشه

یعنی روز دوم 200 روز سوم 300 روز 40 ام 4000 هزار بار

ب مدت 40 روز .. از یکشنبع شروع میکنی بسم الله الرحمن رحیم ب حق بسم الله الرحمن رحیم 100 مرتبه هر رو ...

ممنون‌از توضیحت

ایشالله که حاجت روا بشین

هوامو نداشتی هوایی شدم ، چه کابوس بی انتهایی شدم .    نگاهت من و زیر و رو میکنه من و با دلم روبرو میکنه . من و دست بسته تو و قلب خسته که هر کی رسیده یه جاشو شکسته.  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه یه وقتایی کوه  هم دلش ابری میشه .  ابری شو خاطره هاتو ببار بارون شو یاد من عشق و بیار .              من میرسم به تو اخر کار بارون ببار.......                        من بیقرار توام بیقرار بیرون بیارم از این انتظار                 عاشق شدم مثل ابر بهار بارون ببار ......                        پریشونم اما پریشون ترم کن فقط از تو میخوام یه کم باورم کن                                                            هوام از نفسهات داره جون میگیره نفس میکشم تا خیالت نمیره......                                                                  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه.                                         یه وقتایی دل کوه هم ابری میشه.                   😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز