2777
2789
عنوان

رابطتون با باباها چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 138 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدر باباتو بدون. حالا هر طور که هستن. من ارزوی یه لحظه دیدن پدرمو میکشم. فقط مگهدیگه تو خواب ببینمش. تو کوتاه بیا. تو محبت کن. تو قربون صدقش برو. ببین بعد چقدر همه چی فرق میکنه

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓

ببین تو تی وی از یه روانشناس شنیدم بچه هایی که خیلی شبیه یکی از والدینشون هستن از لحاظ رفتاری به همون والد زیاد سازگاری ندارن و با هم اصطکاک دارن شما خلق و خوی همو دارید به هم نمیسازید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

پدر ۳ سال فوت شده ، منم اینجوری بودم اوووووه از تو خیلی بدتر ، من از بیرون میومدم تو اتاقم دیگه واسه شام و ناهارم نمیرفتم، مشکل از ماها نیست ، چون محبت ندیدن از والدینشون بلد نیستن محبت کنن

خداراشکر رابطم خوبه شده گاهی وقتا باهم بحث کردیم ولی من پشیمون شدم عذر خواهی کردم 

عزیزم قدر پدرت رو خیلی بدون هیچ وقت هیچ پدری بد بچشو نمیخواد اگه حرفی هم بهت میزنه بدون به صلاحت میگه❤

تا وقتی باباها هستن و سالمن قدرشون رو نمیدونیم اما امان از وقتی ک ی اتفاقی واسشون بیوفته اون موقع ست ک متوجه میشی از جونتم بیشتر دوسش داری اصلا جونت در برابرش ارزشی نداره

پس تا دیر نشده باش دوست شو عزیزم . بدون باباها واقعا مظلومن اینهمه زحمت میکشن دست آخر بچع ها سمت مادر هستن..همیشه ی دیوار انگار بین اعضا خانواده و پدر هست

....

من و بابام شدیدا رفیقیم

ینی فرض کن من هم پسرشم هم دخترش

درد دل

ناراحتیاش از کار..از هرچی

مشورت راجب کارش..راجب امور خونه و زندگی

همه چیشو به من میگه

اونم بنظرم چون همیشه پشتشم

احترامش و خواسته هاش برام اولویته

و اینکه متقابلا منم باهاش درددل و مشورت میکنم

باهاش باب دوستی باز کردم

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن