2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 21 پست
اره بخدا تازه منم یکم حسودم مادرش بهش محبت میکنه من خیلی بدم میاد حرص میخورم چون مادرش با من بد رفتا ...

بزن گمشن همشون دیگه برام مهم نیست چرا باید اعصابمو بخاطر اون نکبت خراب کن بره ببینم چقدر با خواهر اینا قراره خوش باشه😏

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
😒 با خانواده همسرت مشگل داری  چه ربطی ب مراسم و هیئت امام حسین داره 😬😬 بجای اینکه با دل جو ...

مشکلم با خود شوهرم وگرنه اونا واسم مهم نیستن به درک خودش بیشعور با من بدرفتار میکنه فحش میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید میرفتی عریزم تا باعث شادی و خوشحالی کسی ک دوس داره بینتون شکراب شه نشی

دقیقا خودمم به همین فکر کردم ولی خب واقعا بیش از اندازه شوهرم منو کوچیک کرد با حرفاش وگرنه حتما میرفتم تا اونا سو استفاده نکنن

بزن گمشن همشون دیگه برام مهم نیست چرا باید اعصابمو بخاطر اون نکبت خراب کن بره ببینم چقدر با خواهر ای ...

منکه نمیتونم بیخیال باشم خوش به حالت همش دارم حرص میخورم

منکه نمیتونم بیخیال باشم خوش به حالت همش دارم حرص میخورم

اخه میبینم چاره ای نیست حرص بخورم فقط خودم اذیت میشم یخورده هم من سخت نمیگیرم الان اومد دنبالم رفتیم بیرون درسته عصبی بودم ولی سخت نگرفتم رفتم دیدم با حرص فقط خودمم که اذیت میشم همین 😥😥

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍