2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 26 پست
این تشخیصتون توی سونوی  8هفته هم جواب میده؟

راستش ایناشو نمیدونم 

ولی هرچی سونو میفرستادن خانومه باتوجه ب همین بهسون میگف 

میگم بازم معلوم نیست صحت داذه یا ن

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش ایناشو نمیدونم  ولی هرچی سونو میفرستادن خانومه باتوجه ب همین بهسون میگف  میگم بازم ...

مگه برای دختر ساک حاملگی چه شکلیه؟

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .
مگه برای دختر ساک حاملگی چه شکلیه؟

گرددختره 

بیضی و لوبیایی پسره

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

بچه ها تو بارداری میگن سینه ها درد میگیره جزو علائم اولیه 

کجای سینه دقیقا؟

نزدیک زیر بغلمه من

درد میکنه و تیرمیکشه 

ربطی ب بارداری داره؟ 

بچه ها تو بارداری میگن سینه ها درد میگیره جزو علائم اولیه  کجای سینه دقیقا؟ نزدیک زیر بغلمه م ...

بله .احساس سنگینی هم میکنید 

بله .احساس سنگینی هم میکنید 

اره عزیزم 

ببخشید ولی اصلا حای لباس زیر نمیتونم ببندم  

هفدهم موعدمه 

الان ی هفتس اینجوری ام

انقدم اشتهام زیاد شده 

حالت تهوع هم تک و توک 

ولی اصن لکه بینی لانه گزینی اینا ندارم بیبی هم پریروز  منفی بود

اره عزیزم  ببخشید ولی اصلا حای لباس زیر نمیتونم ببندم   هفدهم موعدمه  الان ی هفتس ...

اخه درد سینه یکی دو هفته قبل از پریود هم طبیعیه .اگر بی بی منفی بوده شاید تغییر هورمونه 

اخه درد سینه یکی دو هفته قبل از پریود هم طبیعیه .اگر بی بی منفی بوده شاید تغییر هورمونه 

ایشالله ک تغییر هوذمون نباشه😞

مرسی عزیزم 

کلی دعام کن 😘