2777
2789
عنوان

دو راهی زندگی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
مهم اینه که خودت چی میخوای، بقیه بهانه ان.😉 اگر خودت بخوای و هدفت رو بشناسی، واسه رسیدن بهش تا قله ...

خیلی دوس داشتم برم اینجا ولی اصن تکیه گاه نداشتم دو روز استادم نبود اصن میموند سه روزش ک انقد سرش شلوغه اصن وقت نمیشه چیزی یادم بده یه ماه رفتم کلا شاید 5 دقه گف چکار کنم تو یه ماه هم فقط بایگانی کردم ینی حمالی😔

خیلی دوس داشتم برم اینجا ولی اصن تکیه گاه نداشتم دو روز استادم نبود اصن میموند سه روزش ک انقد سرش شل ...

پست قبلت رو خوندم که گفتی 11 شب میرسی خونه، نمیشه با استادت صحبت کنی و تایمت رو کمتر کنی با توجه به اینکه دانشجو هستی و راهت دوره؟

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پست قبلت رو خوندم که گفتی 11 شب میرسی خونه، نمیشه با استادت صحبت کنی و تایمت رو کمتر کنی با توجه به ...

نه چون قراره قرارداد ببندم باید ورود خروجم کارمندی باشه. 

من ترسیدم برم این یه ماهم چون اولش قرار بود یک ماه باشه تا ساعت 1 ولی تا 4 اینا نگه می‌داشت منو بعد اصن چیزی یادم نداد گفتم شاید اینجوری گفته ک من بقیه کارا رو انجام بدم بعد بگه از پس کارا بر نمیام.اخه قرار بود حسابدار استخدام کنن و کارشناس بعد قبلا تو دانشگا هر کس بهش میگف کار آموز نمیخای میگف نه ما تیممون حرفه آیه. من شک کردم ک چجوری منو قبول کرد. ولی دلمم میسوزه هم چین جایی از دستم بره😭😭

آخه اونجا هیچی بهم یاد نمی‌داد یهو میخاست قرار داد مثلا 500 ملیونی بده بهم ☹️بعد یه حالتی بود ک هم ک ...

پیشرفتت زیاده دیگه...درضم خودتم زحمت وتلاشتو بیشتر میکردی ...واقعا باتجربه تر پیش میرفتی ...آدم خودش تلاش کنه وتجربه کنه بهتره تا یکی یادش بده...برای چی هی تو دانشگاه الان هم دبیرستان درمورد همه چی کنفراس ارائه میدین برای همیناس دیگه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نه چون قراره قرارداد ببندم باید ورود خروجم کارمندی باشه.  من ترسیدم برم این یه ماهم چون اولش ق ...

پدرت نمیتونه همراهیت کنه واسه برگشتن به خونه؟

منم دخترخاله م جایی شاغله، ده شب برمیگرده ، پدرش میره دنبالش هر شب

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
پیشرفتت زیاده دیگه...درضم خودتم زحمت وتلاشتو بیشتر میکردی ...واقعا باتجربه تر پیش میرفتی ...آدم خودش ...

نه من ک نمیگم دونه دونه بگه بهم. ولی مثلا خط بده.یه ماه رفتم کلا کلا شاید 5 دقه بهم گف چکار کنم. میگف خودت سوال بپرس ازم میرفتم سمتش میگف الان کار دارم تمرکزم بهم میخوره میرفت دوساعت بعد میگف میخام برم جلسه یا توضیح می‌داد دو کلمه میگف بعد گوشیشو برمی‌داشت زنگ میزد یکی دیگه اصن سیستمم بهم نمی‌داد 

پدرت نمیتونه همراهیت کنه واسه برگشتن به خونه؟ منم دخترخاله م جایی شاغله، ده شب برمیگرده ، پدرش میره ...

من کرجم اونجا ونکه قشنگ دو ساعت راهه اونم اوج ترافیک😭😭😭😭

نه من ک نمیگم دونه دونه بگه بهم. ولی مثلا خط بده.یه ماه رفتم کلا کلا شاید 5 دقه بهم گف چکار کنم. میگ ...

حالا باکسایی که تجربشون بیشتراز خودته مثلا استادت اینا مشورت کن عزیزم ...اما من مهدکودک رو به هیچ وجه انتخاب نمیکنم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

حالا باکسایی که تجربشون بیشتراز خودته مثلا استادت اینا مشورت کن عزیزم ...اما من مهدکودک رو به هیچ وج ...

چرا؟! مهد کودک معمولي هم نیس سه زبانس ب طور رایگان زبان هم یاد میدن بهم

استادم ک چن بار بهم گف بیا چون کاراش مونده

چرا؟! مهد کودک معمولي هم نیس سه زبانس ب طور رایگان زبان هم یاد میدن بهم استادم ک چن بار بهم گف بیا ...

نیدونم والله هرجور صلاحته ایشالله خوشبخت وموفق باشی