موهاشو کوتاه کردم از محلول وشامپو شپشم استفاده کردم اون تخمایی که مردن وپوچ شدن هنوز به موهاش چسبیدن یعنی باید دونه دونه با دست جدا شه راه دیگه ای نداره؟
سس مایونز عالیه شب موقع خواب سرش و کامل سس مایونز بزن بعد یه کیسه نایلون رو سرش بزار ،بزار یه چند ساعت رو سرش،بمونه چون بچه است ۳ چهار ساعت بزار اگر تخمی تو سرش مونده باشه ،خفه میشن این روش عالیه تو ۳ه چهاد روز تکرار کن ،هر روز هم موهاش و اتو مو بکش ،تمام بالشتا یا روسری هر چی که استفاده میکرده و لزار تو یه نایلون درش و سفت ببند یه شامپویی هم هست الان اسمش و پیدا میکنم میگم اونم باید هفته ای فقط یک بار زد ولی من از سس مایونز واقعا جواب گرفتم با این شامپو
مشهد نمیدونم ازکجا گرفته آخه احتمال میدم یه بار که رفته بودیم خارج شهر تو خونه اجاره ای رو تخت ...
اشکال نداره خودت رو نگران نکن ،حتما اینجوری گرفته منم پارسال از دختر برادرم که تو مدرسه از دوستاش گرفته بود گرفته بودم الان وقتی میرم جایی انقدر استرس دارم ،اول شامپو پرمترین ۱ درصد و براش از داروخانه بگیر با یک بار زدن از بین میرن ولی تخم شپش میمونه ،من خودم از سس مایونز جواب گرفتم تو ۴ روز خوب شدم ،هر روز سس مایونز زدم بعد مشما گذاشتم یه ۴ ساعت رو سرم میموند بعد میشستم اتو مو داغ هم رو موهام میکشیدم زود خوب شدم فقط بالشتا رو هر چیزی که استفاده کرده و باید با آب داغ بشوری یا بزاری تو یه مشما درش و محکم ببندی بعد دک هفته بشوری