2777
2789
عنوان

چیکار کنم ب نظرتون چاق شم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 194 پست
سلام دوستان قربانی هستم مشاور طب سنتی شرکت نیوشا مزاج شناسی رایگان و ارائه راهکار های درمانی در زم ...

اوه اگه شمام مثه همکارتون باشید که دیگه هیچی.

اصلا اون که نبود کارشناس

من از اون بهتر میدونستم

هر چی میگفتم بچه شیر میدم باز گیاهای نامربوط و ممنوعه پیشنهاد میداد

اوووووف

همش واسه اینگه فروش داشته باشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاغرا؛ی لیوان شیر پرچرب.ی قاشق خامه.ی قاشق عسل.ی بستنی لیوانی.ی قاشق کنجد.گردویا پسته یا بادوم هرکدومو داشتین پودر کنین مثلا۵تاگردو.ی موز.اینا حدودا۶۰۰کالری داره هرروز بخورین عصر ،من ک آخر شب میخورم نیم ساعت بعدشم میخوابم

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه
همه میگفتن ازدواج کنی چاق میشی ولی نشدم 

پنکیک چجوری درست میکنی؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
منم دقیقا همینم.ولی هر روز ۲ تا سیب زمینی آبپز بخور.هرروز پنکیک درست کن بخورخیلی تاثیر داره.نیم ساعت ...

پنکیک چجوری درست میکنی؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق