2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 83 پست

خانوما برين تو ي پوشاكي 

برفرض مانتو قيمتش بالا باشه مثلا ٦٨٠تومن خوشتون بياد ب شوهرتون بگين ميخايم چي ميگن در جوابتون؟؟ميگن عزيزم بردار هرچي دوست داري مهم نيست يا نه؟؟؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چطوری مرد  خدا کنه شوهره منم بمیره

تصادف کرد خدا رحمتش کنه ولی من چون خیلی اذیت میشدم هم از خودش و هم خونوادش دلم تنگ نمیشه واسش بخصوص وقتی فهمیدم خیانتم میکنه کلا زده شدم . تو هم شوهرتو بسپار ب خدا شوهر من وقتی منو زد من بهش گفتم ایشالله بری زیر تریلی چون بدون گناه بودم و بدجور کتکم زده بود دقیقا پس فرداش خودش تصادف کرد مرد ولی در کل خدا رحمتش کنه 

شوهر منم نامرده بحثمون شده نمیزاره برم ترمیم ناخنم عوضی

من س بار ناخن كاشتم

چون سروقت نميرفتم ترميم همشون افتادن😂😐😡

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

تصادف کرد خدا رحمتش کنه ولی من چون خیلی اذیت میشدم هم از خودش و هم خونوادش دلم تنگ نمیشه واسش بخصوص ...

اخي

ازشوهرايي ك الكي زنشون ميزنن متنفرم اينارو خدا هم نميبخشه

اشناهاي ما خيلي زنشو كتك ميزد.تو ي ماشين بودن تصادف كردن مرده مرد اما زنه اخ نگفت

خدابزرگه

ب اون نی نی خوشگلت فکر کن 

ندر ني ني😂😂😁اونم ازصبي داره همراه من حرس ميخوره😂😂😂😂

ظهر ك بياد بيمحلش ميكنم انگار ك برام مهم نيست😑😶

اوهوم. من انقدر دعوا و قهر کردم تا درست شد پدرم درومد. حالا تا برنامه اش اکی نباشه هیچی نمیگه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
مگه چیکار میکنه؟

هرروز به یه بهونه ای دعوا میکنه داد میزنه توهین میکنه دست بزن داره براشم فرقی نداره کی هست پیشمون یا کجاییم  مثل بچه ها تن تن قهر میکنه قیافه میگیره

یه حرفایی میزنه به خدا قلبم تیر میکشه فقط سکوت میکنم که بیشتر خردم نکنه 

شوهر من یکی از عیباش بد قولیه..هزار بار شده حاضر و اماده بودم ولی بیرون رو کنسل کرده..حالا یا کار داشته، یا هم من گفتم بالا چشمت ابروعه بدش اومده..در کل من مثه اسباب بازی ام براش😥

✨🌠good mood comes from inside