2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی پیغمبر عربای بیابونای عربستان رو آدم کرد ولی ما ایرانیا هنوز گیر کردیم تو دوره جاهلیت. حالا خودشونو مسلمون هم میدونن. نسل پیغمبر هم از دختر ادامه پیدا کرد نه از پسر. 

دیگه نمیشه. اون مال قدیم بود.

دختر داریم تا دختر ...یه برادر دارم به خدا اینقدراروم بود که نگو به سن بلوغ رسید زیرو رو شد الان همش خانوادم دارن از دستش زجر می کشن سالی سه بار خونه عوض میکنن سر این بی آبرو بازی های داداشم 

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
😂

عکس پسرتو بزار خودم یه تنه قربونش برم😍😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
مرسی،منم کلی گفتم بخاطر بچه خودم نگفتم،ما یه دخترعمو داریم ک دیگه هیچکی نمیتونه جلوشو بگیره حتی پدرش

اصلا فکر شو کنی توی این دورو زمونه بچه نداشته باشی ادم راحت تره

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
مرسی، اره سخته ،جامعه وضعیتش خرابه ولی خانواده و تربیت و ذات هم مهمه.من که تمام تلاشم رو میکنم برای ...

امیدوارم پسر گلت آینده دار بار بیاد نه یه دختر باز ...تمام سعی تو بکن تا سرنوشتش خوب رقم بخوره ...

دختر داریم تا دختر ...یه برادر دارم به خدا اینقدراروم بود که نگو به سن بلوغ رسید زیرو رو شد الان همش ...

خب میگی دختر داریم تا دختر.

منم میگم.پسر داریم تا پسر😄

درسته دختر مهربونتره دلسوزتره... ولی کلی نمیشه گفت همه پسرا به راه بد میرن

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

نریزید سرما....ولی توی این دورو زمانه پسر داشتن محظ غلطه...آخرش میخوان یا معتاد بشن یا مواد فروش دیگ ...

چه حرفیه آخه که میزنی 

اندکی_تامل#  

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️