2777
2789
عنوان

هیز بازی عکاس

| مشاهده متن کامل بحث + 4557 بازدید | 81 پست
تیکر چیه این گزینه واس تولد خود ادمه یا نینیو میگه؟

مثلا برا نی نی من تیکر لاغری زدم خواستی برا تولد خودتو با بچت میتونی بزنی برا امتحان و خیلی چیزا

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم میمردم که فقط سریتر بریم بیرون نمیخواستم چیزی ام بگم که شوهرم فکر بد نکنه گفتم از در که اومدیم ...

تازه فمید شوهرت؟ماشالله بهش ک چیزی نگف

شجاعانه،خودت باش!
داشتم میمردم که فقط سریتر بریم بیرون نمیخواستم چیزی ام بگم که شوهرم فکر بد نکنه گفتم از در که اومدیم ...

اااا

شوهرت چقدر باهوش بود

چقدر زود فهمید

باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   

گفتم چرا چرا خیلی بد نگاه میکنه من اصلا دوس نداشتم بیاییم اینجا فقط نخواستم جیزی بگم که ناراحت نشی

شوهرم وحشتناک ناراحت شد ولی به رو خودش نیورد بهش کفتم بابا اینا مریضن ولش کن اهمیت نده آخه جالبه یارو زنشم پیشش بود و اینجوری میکرد

گفتم چرا چرا خیلی بد نگاه میکنه من اصلا دوس نداشتم بیاییم اینجا فقط نخواستم جیزی بگم که ناراحت نشی ...

احتمالا مریض بود

و همه رو اینجوری نگاه میکنه

باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   

شوهر من بود یارو رو همون جا جر میداد

حالا یا شوهر من مشکل داره یا شوهر شما ریلکسه

نوشتن هم که ما تاپیک میزنیم پست اول 20 خطه شما میزنید 2 خط 2 خط واقعا نمیدونم اگه نیتتون دردو دل و حرف زدنه که باید همه رو تایپ کنید کامل و تمام

انگار جایزه میدن هرکی بیشتر بازدید بخوره

گفتم چرا چرا خیلی بد نگاه میکنه من اصلا دوس نداشتم بیاییم اینجا فقط نخواستم جیزی بگم که ناراحت نشی ...

الان تموم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   

این ادم فقط نون خودشو برید چون ما واسه کلی عکس دیگه میخواستیم بریم پیشش آخه کارش خیلی خوبه و تو شهرمون خیلی معروفه 

اما فقط و فقط دلم واسه زنش میسوزه که باید جلو چشم خودش هیز بازی شوهر مریضشو تحمل کنه