اگه بگم نزدیک ۱۰۰ هیچکی باورم نمیکنه میگن چ دروغ بزرگی ولی واقعا راست میگم
همشون میومدن خونتون؟
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
دقیقا یادم نیست ولی بالای بیست تا اومدن که رد کردم هفت تاشون عاشق بودن . تازگیها هم فهمیدم یکی شدیدا عاشقم بوده 😂😂هیچوقت تصور نمیکردم که اون عاشقم بوده باشه همه تحصیل کرده شاغل بودن از معلم ومدیر ودامپزشک وفیلمبردار ومهندس معمار و....بگیر تا سرباز بیکار ،که من اتفاقا به آخریش جواب دادم😄