2777
2789
عنوان

وای مادرم 😔😔😔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 46 پست
اره بخدا الان احساس کردم انگار صدساله ک رفته ولی فقط دوساله.چه روزایی روتنهایی وباغم گدروندم.واقعا د ...

روزهای بدون مادر خیلی سخت میگذره مخصوصا ک مجبور باشی تنهایی سر کنی ،درک میکنم 😔

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم 😔😔 درکت میکنم خیلی سخته ولی سعی کن روپای خودت وایستی و محتاج کسی نباشی.چون بعد مادر دیگه ...

هیچ کی دلسوز نیس عین مادر ،مجبورم تنهایی سر کنم ،چه روزایی که تنهایی سر کردم ،چقدر سخت بود ،روزی که از بیمارستان عین بی کس و کارا اومدم خونه 

الهی بمیرم برای مادرم ،توی اوج مریضی بهم میگفت ببخش مامان که نمیتونم کمکت کنم😭😭😭😭😭😭

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
روزهای بدون مادر خیلی سخت میگذره مخصوصا ک مجبور باشی تنهایی سر کنی ،درک میکنم 😔

میدونی من حتی بامادرم رفتم سیسمونیمو خریدیم. تشک و بالش بچمو خودش بادستای خودش دوخت😭😭 خیلی خاطرات باهاش دارم قرار بود بعد زایمانم برم خونشون پیشش بمونم...ولی خدا هردورو ازم گرفت بازم خداراشکر ک بچت پیشته ان شااله زنده باشه برات

میدونی من حتی بامدرم رفتم سیسمونیمو خریدیم. تشک و بالش بچمو خودش بادستای خودش دوخت😭😭 خیلی خاطرات ب ...

عزیزم ،الهی بمیرم بچه چرا ؟؟

هیچ کی دلسوز نیس عین مادر ،مجبورم تنهایی سر کنم ،چه روزایی که تنهایی سر کردم ،چقدر سخت بود ،روزی که ...

وای نگو 😭😭😭 منم موقع زایمانم مادرم نتونست بیاد پیشم.همه میگفت مادرت چرانمیاد ولی من میدونستم مریضه. همیشه بهم میگفت ببخش نمیتونم بیام ازت مراقبت کنم.یبارگفتم دلم برنج وعدس میخواد. گفت الهی خدامنو بکشه ک نمیتونم برات درست کنم برفستم😭😭😭 ولی خیلی مهربون بود.هیچوقت ناراحتیشو نشون نمیداد الان ک دارم مینویسم اشکام داره میاد😭😭

وای نگو 😭😭😭 منم موقع زایمانم مادرم نتونست بیاد پیشم.همه میگفت مادرت چرانمیاد ولی من میدونستم مریض ...

میفهمم عزیزم، ناراحت نباش 

مادر منم کلی درد میکشید ولی بازم فقط ب فکر من بود 

😭😭

بچمم نارس بود ۲۷ هفته دنیااومد وتودستگاه بود چندماه من روز خاکسپاری مادرم فرداش بازم رفتم بیمارستان ...

الهی بگردم 

ان شاءالله خدا ی نی نی خوشگل قسمتت کنه عزیز دلم 

مامان قشنگم داره میشه دوسال که نیستی 

😔

من چطوری این بار درد رو به دوش بکشم

چرا هنوز زنده ام

خسته ام از دوریت

دیگه بریدم مامان

کاش منو با خودت میبردی

به دادم برس عزیزترینم

😭😭😭

این ماه پر از درده برام 

بچم دو ساله میشه اما حتی دل اینو ندارم براش تولد بگیرم

خدایا چرا اینطوری آتیشم زدی

چرا توی اون شرایط باید از دستش میدادم

😭😭