دلارام_جوووون مدیر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 عنوان توروخدا يكي بگه اين چيه | مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 84 پست از تو كيف مداركش پيدت كردم قلبم داره مياد تو دهنم تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 1398/06/12 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26886 چجوري بذارمش رو گوشي هركار كردم كار نكرد شاید سیمشو به یوسیم تبدیل کرده خوب وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
asemannnb عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 8854 از من چرا قايم كرده و شكسته اين؟معلومه قديميه نشکسته برش زده که کوچیک باشه! دقیقا اضافی های کارت و بریده قسمت سیمش نگه داشته سیم کارت خودت و در بیار نگاه کن
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 سيم كارته شكسته هم نيست بعضى گوشيا اينشكلى ميخورن نمونش سيم كارت خودم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
خشوک عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2054 چه ربطی به خیانت داره .. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 نه سکه بهار آزادی طرح جدیده سیمکارت دیگه خواهر پس چیه فعالش کن ببین چه خبره فقط فعلا ... واي خدا منو ببخشه بچه ها سيم كارت نيس رو گوشي يه ساعت امتحان كردم كار نكرد🙊 تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 سيم كارته شكسته هم نيست بعضى گوشيا اينشكلى ميخورن نمونش سيم كارت خودم سيم كارت نيس فهميدم ببخشيد دوستان تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
negaaaram عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 4239 از من چرا قايم كرده و شكسته اين؟معلومه قديميه عزیز نشکسته مینیش کرده که به گوشی بخوره گوشی های جدید سیمکارت بزرگ نمیخوره بهشون که بزارش رو گوشیت خوب هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 منم داشتم مینوشتم نه پس خرطوم فیله خخ عزيزم سيم كارت نبود تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 سيم كارت نيس فهميدم ببخشيد دوستان خداروشكر عزيزم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
afaon1200 عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 966 اتفاقا سیم کارته عسیسم شاید شوهرت اطلاعاتیه خبر نداری😂😂😂😂 میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏🏻🙏🏻😊
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 نه این پلاک طلاست طرح سیمکارته گرفته بودسورپرایزت کنه😂😐 نه سيم كارت نيس واستا عكس بگيرم الان فهميدم چيع ببخشيد همگي تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 اتفاقا سیم کارته عسیسم شاید شوهرت اطلاعاتیه خبر نداری😂😂😂😂 نيس عزيزم سيم كارت مال مداركشه تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید