zahrat79 مدیر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 2076 عنوان پنکیک+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست دوستان کسی تاحالا پنکیک درست کرده؟ من موادش رو درست کردم حالا میخوام سرخش کنم مثل تو عکسا نمیشهچیش کمه آخه؟ زهرا طاهری 1398/06/12 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrat79 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 2076 خب همه چیش درسته که ...فک کنم تو تابه روغن ریختی مث حلوا میشه بدون روغن 😑😑 زهرا طاهری
asallllljooon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2782 مث حلوا میشه بدون روغن 😑😑 بذار منم عکس پنکیکمو بذارم ببین عزیزممثل مال شما شد ولی وقتی رو هم چیدم قشنگ شدمنم روغن میریزم توی تابهطعمشم خوب شدولی اینجور که دوستان میگن روغن نریزیم خوب میشهمال منم هیچوقت مثل توی اینترنت نمیشه میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
asallllljooon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2782 بذار منم عکس پنکیکمو بذارم ببین عزیزم مثل مال شما شد ولی وقتی رو هم چیدم قشنگ شد منم روغن میریزم ت ... اینا که کنارش ریخته، عسله 😍 میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
asallllljooon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2782 نه ، روغن بریزی اصلا خوب نمیشه ، فقط تابه باید نچسب باشه . تو خود دستورش روغن داره کافیه ببین عزیزمعکس پنکیکمو گذاشتماینجوری خوب نیس آره؟آخه روغن ریخته بودم، خوشمزه شد ولی مثل توی اینترنت نشد میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
zahrat79 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 2076 ببین عزیزم عکس پنکیکمو گذاشتم اینجوری خوب نیس آره؟ آخه روغن ریخته بودم، خوشمزه شد ولی مثل توی این ... مال شما خوب شده الان روغن نریختم قیافش خوب شد در واقع الان درست شدولی مزش خوب نیس بنظرت چیکار کنم مزش خوب شه؟ خیلی مزه آردش غالبه زهرا طاهری
asallllljooon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2782 مال شما خوب شده الان روغن نریختم قیافش خوب شد در واقع الان درست شد ولی مزش خوب نیس&nb ... آره کلا پنکیک اینجوریهمن خودمم اونقدری که میگن خوبه، ازش خوشم نیومد، باید روی هر لایه ش تا داغه یه قاشق پر عسل بکشی و بعد لایه ی بعدی رو بذاریاینجوری عسل به خوردش میره خوب میشهحالا اگه میبینی خیلی طعم آرد میده، میخوای به بقیه موادت دو قاشق شیر اضاف کن 🤔نمیدونم والا 🤔😅 میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
zahrat79 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 2076 نه اصلا 😐 نه میدونم نباید بشه مال من ایطوری شد زهرا طاهری
zahrat79 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 2076 آره کلا پنکیک اینجوریه من خودمم اونقدری که میگن خوبه، ازش خوشم نیومد، باید روی هر لایه ش تا داغه یه ... هرچی شیر اضاف کردم بعد هرچی شکر اضاف کردم نشداصلا خوب نبود بیخیالش شدم 😞 زهرا طاهری
asallllljooon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2782 هرچی شیر اضاف کردم بعد هرچی شکر اضاف کردم نشد اصلا خوب نبود بیخیالش شدم 😞 آخی عزیز دلم 😘😅 میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙