2777
2789
برای جلوگیری باید از اولین روز پریودت شروع به خوردن کنی. این ماه از یه روش دیگه استفاده کن در ضمن ا ...

دکتر به من گفت از روز پنجمم شروع کردی اشکالی نداره حتما نباید روز اول باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر به من گفت از روز پنجمم شروع کردی اشکالی نداره حتما نباید روز اول باشه

میزان شکستش میره بالا از روز ۵

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
اما من توی نت و از سایت های معتبر دیدم حتی دکتر هم گفت،زمانی که ماه اول از یه روش دیگه جلوگیری هم اس ...

اون که آره وقتی روش دیگه مثل ک.ا‌ن د.وم باشه که دیگه عملا داری رو اون دومی حساب باز میکنی

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
اون که آره وقتی روش دیگه مثل ک.ا‌ن د.وم باشه که دیگه عملا داری رو اون دومی حساب باز میکنی

خب آخه اصولا میگن سعی کنید دوهفته اول از یه روش دیگه هم کمک بگیرید مخصوصا واسه ایشون که تا حالا نخوردن

خب آخه اصولا میگن سعی کنید دوهفته اول از یه روش دیگه هم کمک بگیرید مخصوصا واسه ایشون که تا حالا نخور ...

کافیه تو ماه اولم 

خب آخه اصولا میگن سعی کنید دوهفته اول از یه روش دیگه هم کمک بگیرید مخصوصا واسه ایشون که تا حالا نخور ...

البته برای اطمینان میگن روش دوم داشته باشید

منظورتون اینه که تو همون ماه اولم خود قرص به تنهایی جوابگو هست؟من همیشه از ماه دوم روی قرص جلوگیری ح ...

اگر از روز اول مصرف بشه و نوع درست قرص انتخاب شده باشه و صحیح مصرف بشه کفایت میکنه

اما منم خیلی دیدم که میگن ماه اول روش دیگه هم داشته باشید

اگر از روز اول مصرف بشه و نوع درست قرص انتخاب شده باشه و صحیح مصرف بشه کفایت میکنه اما منم خیلی دید ...

فکر میکنم پزشکا برای بالا بردن اطمینان و اینکه هر خانمی از روز اول شروع نمیکنه اینو میگن تا اینکه ضریب شکست قرص پایین بیاد

اینطور که من از این متن یه چیزایی معنی کردم نوشته اثرش توی همون ماه اولم بروز میکنه،چه جالب،پس چرا ا ...

چون ممکنه طرف ماه اول تا بیاد عادت کنه زیاد خوب مصرف نکنه و هی فراموش کنه و دیر و زود بخوره. یا مثلا تخمک گذاریش خیلی زود باشه و هنوز سطح کافی هورمون تامیین نشده باشه با قرص و ... کلا برای اطمینان خاطر دیگه

چون ممکنه طرف ماه اول تا بیاد عادت کنه زیاد خوب مصرف نکنه و هی فراموش کنه و دیر و زود بخوره. یا مثلا ...

بله کاملا درست میفرمایید،پس حرفی که پزشک میزنه همچین نادرست و بیراه هم نیست