2777
2789
عنوان

خانوما ، زندگی دیگران هیچ ربطی به ما نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3628 بازدید | 311 پست
عزیزمم قضاوت بی جا نیست  ماها داریم دختران اینده رو نجات میدیم

چه قدرم نجات دادید 😂😂 

شما چه بخواهید چه نخواهید هر دختری پدر مادر یا قیم داره ، نهایتا اگر کسی رو نداره قانون قیم اون دختره 

زمانی زندگی ها سر و سامون میگیره که توو زندگی کسی دخالت نکنیم 

دنیا گلستون میشه اگر سرها نجنبه توو زندگی های مردم 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            

از یه طرف  میگم‌بحث باهاتون فاییده نداره

.از یه طرفم میگم برم بیرون ممکنه فکر‌کنید حرف شما به کرسی نشسته و با این یاور غلط ادامه بدین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم از فرهنگ شما ک ذهنت بالغه😕

خواهشا مقلته بیخود ن‌کن بدبخت دیده هیچ جوره نمیتونه حرف حالیتون کنه یه مثالی زد تو از آب گل آلود ماهی نگیر این وسط

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
چه قدرم نجات دادید 😂😂  شما چه بخواهید چه نخواهید هر دختری پدر مادر یا قیم داره ، نهایتا اگر ...

بازم همون حرفای تکراری..بله خیلی نجات دادیم و باز هم تلاش میکنیم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خواهشا مقلته بیخود ن‌کن بدبخت دیده هیچ جوره نمیتونه حرف حالیتون کنه یه مثالی زد تو از آب گل آلود ماه ...

دقیقا😂😂😂

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
چه قدرم نجات دادید 😂😂  شما چه بخواهید چه نخواهید هر دختری پدر مادر یا قیم داره ، نهایتا اگر ...

منتظر اون روزم که تاپیک بزنی دخترمو تو ۹ سالگی شوهر دادم لی لی لی لی لی

خوش باش با افکارت

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
خواهشا مقلته بیخود ن‌کن بدبخت دیده هیچ جوره نمیتونه حرف حالیتون کنه یه مثالی زد تو از آب گل آلود ماه ...

چه ربطی داشت😕 منم نتونستم حالیتون کنم باید بی احترامی کنم

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین؟؟😇👨‍👩‍👦‍👦انشالا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه💚

مثل اینه ک طرف بگه دخترمو نمیذارم بره مدرسه چون قیمش هستم!!!!

با کتکش میزنم چون قیمش هستم!!

یا باید مثل کلفت کار‌کنه چون قیمش هستم!!!

یا اصلا دخترم هست میخوام بکشمش چون قیمش هستم!!!!!

چقدر منطقی!!!!!

بی احترامی نکرد یه بار دیگه بخون تا متوجه شی یه مًال ساده بود

ما نمیفهمیم اونا میفهمن

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین؟؟😇👨‍👩‍👦‍👦انشالا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه💚
ازدواج# محدودیت نیست 

من کارمند تحصیلکرده بعد از ازدواج خواه ناخواه محدود شدم شمای ۱۶ ساله رو نمیدونم دگه. انی وی ازدواج محدودیت های خودش رو همیشه داشته و داره. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

راست میگی ولی و قیم یه دختر بیچاره ای هم میشه آدمی مث تو که فرق اعتراض اجتماعی و دخالت رو نفهمیدی ولی اصرار داری مادر بشی 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

تو یه نمونه  از جامعه ی آماری که الان هستیم همه مخالف کودک همسری هستن به جز شما دونفر

و این‌یعنی خداروشکر اعتراض ها بی اثر نبوده و خیلیاااا اگاه شدن..و باشد که شما دونفر هم اگاه بشین و به دخترانتون در اینده رحم کنید💜💜💜💜