2777
2789
عنوان

خیالتون راحت نی نی سایتیا ازدواج دختر بچه۱۰ ساله بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 145 پست
آیا یه فرهنگ نمیتونه غلط باشه؟! آیا فرهنگ غلط نباید تغییر کنه؟! مادرِ من معلم بود و تو مدرسشون خدم ...

وای خدای من بچه 13ساله چطوری بچه میزاد آخه خدااااا.ما تو این سن طاقت درد پریود نداریم هنوز

راست میگین باید تشویقشون کنیم و الگو قرارشون بدیم و جایزه ای برای این سطح فرهنگیشون درنظر بگیریم و ت ...

نه نباید تشویق بشن باید با فحش و ناسزا و نفرین و ناله بهشون نشون بدیم ما از اونا برتریم

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو که نمیشه عوضشون کرد افکار هزار ساله راکه نمیشه تغییر داد باید بمرور ومرنگ بشه

افکارو نمیشه تغییر داد ولی اگه مجازات داشته باشه و قانون داشته باشه مسیرو هموار میکنه مث اینه یه جاده ی خاکی و پر چاله چوله رو اسفالت کرد ...واقعیت مردم ما اینه تا زور بالا سرشون نباشه نمیتونن بپذیرن چیزی رو که بخوان عقیده شونو تغییر بدن

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
یهو که نمیشه عوضشون کرد افکار هزار ساله راکه نمیشه تغییر داد باید بمرور ومرنگ بشه

این درسته نه اینکه بیایم اینجا به همنوع های خودمون بی احترامی کنیم اونا فقط نا اگاهن و جز این جیزی یاد نگرفتن سزاوار هر توهینی نیستن

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
نگو اینطوری دوما هم بچه بود سنی نداشت که ۲۲ سال داشت فقط واسه دختره بزرگ بود

٢٢ ساله يك آدم بالغ و عاقله كه ميتونه بگه "نه"، بچه نيست، كيفم كرده كه بچه دادن زير دستش براي همبستري، كليپشو ديدي چه قيافه اي گرفته؟ چطور همون دختر بچه رو ميايين ميگين كه درسته ١٠ سالشه ولي از نظر جسمي بالغ شده و اندازه زن ٣٠ ساله ميفهمه و ... بعد به آقا كه رسيد ميگين سني نداره؟

یکی از فامیلای ما ۲۳ سال پیش تو ۱۰ سالگی زایمان کرده بود دکتره رفت زنگ زد آگاهی 😐 

خدا به داد برسه 

🙁🙁🙁🤐🤐🤐🤐

روحِ یه کودک رو به کشتن میدن بعضی پدر و مادرها

کودک ۱۰ ساله خودش هنوز تشنه محبت مادره و بازیهای دنیای کودکیش بعد باید یهو بزرگ بشه و خودش مادری کنه!

_آبنبات هستم_
فکر کردی اونم خودش میخواسته پدرومادراشون براشون تصمیم میکیرن

پسری که تو بیست و نه سالگی مجبورش کنن به یه بچه تجاوز کنه ادمه  اصن ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

.....

.

انتشار تصاویر و ویدیویی از ازدواج پسر ۲۸ ساله با دختر بچه ای ۹ ساله در استان کهگیلویه و بویراحمد، در شبکه های اجتماعی، بازتاب گسترده ای داشت.

.......

.

گفته می‌شود: با هماهنگی رئیس‌ دادگستری و رئیس بهزیستی لیکک بهمئی در کهگیلویه و بویراحمد، موضوع ازدواج دختر ۹ ساله، در دستور کار قرار گرفته است.

خانواده‌ها برای توضیح فراخوانده شده‌اند. مساله در دستور کار جدی نهادهای دولتی و قضایی است. .

ابتکار معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهوری نیز پیگیر این موضوع است.

مسئول بهزیستی: سن داماد ۳۰ سال نیست و ۲۲ ساله هستند.

.

رئیس دادگستری گفت؛ در طول ۱۰ سال گذشته این اولین موردی است که به با آن برخورد داشته‌ام.دستور رسیدگی داده شده.

.

کار خلاف قانون و شرع صورت نگرفته اما اگر دختر به سن رشد نرسیده باشد و توان اداره نداشته باشد مانع ازدواج خواهیم شد

.

«و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی…»
وای خدای من بچه 13ساله چطوری بچه میزاد آخه خدااااا.ما تو این سن طاقت درد پریود نداریم هنوز

همونجور که مادربزرگامون زایمان کردن اونم تو خونه.مادربزرگ من سی سالش که بوده ۱۳ تا بچه زاییده بوده  بامن ۳۵ سال اختلاف سن داره اونوقت من ۳۰ سالمه هنوز بچه ندارم  

یا رب العالمین

والا به خدا 

زنی که تو سن معقولی ازدواج کرده پدرش درمیادد تا یه بچه رو به دنیا بیاره

_آبنبات هستم_
خدا به داد برسه  🙁🙁🙁🤐🤐🤐🤐 روحِ یه کودک رو به کشتن میدن بعضی پدر و مادرها کودک ۱۰ ساله ...

بخدا طرف الان ۳۰و خورده ای سالشه انگار ۵۰ سالشه😐

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐