2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 26 پست

من يه خواستگار داشتم كه بعد از چندين جلسه رفت و امد و صحبت گفت قبلا عقد كرده بوده 

خيلي بدم اومد از اين پنهان كردنش 

اگر براي كسي مهم باشه چه اول بگي چه آخر نظرش يكيه 

اگر هم براش مهم نباشه اول گفته بشه بهتره چون صداقت رو نشون ميده

پس بگه ببین نمیتونه پنهانش کنه حتما و حتما و حتما بگه شاید الان بمونه شایدم نمونه ولی دیرتر بگه ...

مرسی دوست خوبم خودش عصری قراره بره بیرون حضوری بهشون بگه فقط نمیدونه چجوری شرو ع کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی دوست خوبم خودش عصری قراره بره بیرون حضوری بهشون بگه فقط نمیدونه چجوری شرو ع کنه

همون اول قرار حضوري بعد از حال و احوال بگه كه موضوعي هست كه دوست دارم زودتر با شما در ميون بذارم من يه ازدواج/ عقد/ نامزدي (حالا هر كدوم كه بوده) داشتم كه به خاطر اخلاق بد و دست به زن داشتن اون فرد يكسال پيش به هم خورد 

مدتش رو هم حدودي بگه  

اول حرفاشو بزنه اخرش که داره بلند میشه رک بگه فقط یه مسئلیه وجود داره

اون میگه چی

بگه من قبلا تو فلان سن با یه اقایی اشنا شدم که به ازدواج ختم شد و به دلیل مشکلاتی که داشت (معتاد بود، مشکل اخلاقی داشت، عدم تفاهم یا هرچی) جدا شدیم

فقط مثلا اگه خانم باز بوده نگه بگه مشکل اخلاقی یا دست بزن داشته نگه همون مشکل اخلاقی کافیه

بعدم بگه به نظرم شما باید سریعتر در جریان قرار میگرفتید بلند شه بگه خدانگهدار و بیاد خونه

تا اونم قدرت فکر و تصمیم گیری داشته باشه

اول حرفاشو بزنه اخرش که داره بلند میشه رک بگه فقط یه مسئلیه وجود داره اون میگه چی بگه من قبلا تو ف ...

سلام دوست خوبم خواهرم دیروز عصر رفتن جریان بهشون گفتن بعد اومدن خونه دیگه از اقا خبری نشده ظهری پیام داده اقا ب خواهرم انشالله خوشبخت و موفق باشی تو مراحل زندگیت خواهرمم گفتن همچنین شما

سلام دوست خوبم خواهرم دیروز عصر رفتن جریان بهشون گفتن بعد اومدن خونه دیگه از اقا خبری نشده ظهری پیام ...

سلام عزیزم

میدونم سخته براش

ولی بهش بگو اون لیاقت تو رو نداشت

و اینکه اگه بیشتر میگذشت این ادم نظرش همین بود تغییر که نمیکرد تو بیشتر ضربه میخوردی چون بیشتر وابسته میشدی بهش

بهش بگو این مسئله اصلا مسئله عجیبی نیست الان دخترا هزار تا دوست پسر دارن هزارتا غلطم میکنن تو اگه با کسی بودی حلال بوده و نه شرع نه عرف هیچکدوم نمیگن تو کاره بدی کردی

پس این ادم خیلی الکی متعصب بوده و ادم خوبی نبوده