2777
2789
عنوان

جاریم

372 بازدید | 26 پست

ی جاری دارم خیلی رومخه خیلی ازخودش تعریف میکنه همش میگه من فلانم اینطورم و همیچن مدرکی دارم و قبلا کارم خیلی درامد داشت و استعفا دادم و غیره

کلن خیلی رومخه حوصلشو ندارم نمیدونم چطور باش رفتار کنم؟

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

لبخند ژکوند 

تامام

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

یعنی شدید این بشر رفته رو مخم و بدون دلیل زیاد ازش خوشم نمیاد اوایل خواستم باش خیلی جور شم بدون اینک راز زندگیمو بگم و غیره

ولی یهو ازش زده شدم و الان همش میره رو مخم ااااه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه سرلج مادر شوهرم خواستم باش جور شم چون خیلی اوایل پزشو میدادن

از من میشنوی با جاری جور نشو که بهت بعدها ضربه میزنه من جاری ندارم ولی مامانم داره و دیدم

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏
نادیده بگیرش

لامصب طبقه بالا خونه پدرشوهرم هستن ولی خورد و خوراکشون پایین

هروقت میرم اونجا اون درحال کلفتیه

البته تازه عروسه

مادرشوهرم اینو میبینه ازمن انتظار داره کارکنم منم خجالت میکشم مجبور میشم پاشم

یعنی واقعا رسما این بشر رومخه

2790
2778
2791
2779
2792