عواملی که رابطه رو به سمت خیانت میکشد :
تکراری شدن رابطه
کم شدن هیجان
تعارضات حل نشده زوجین
بحران های رابطه
مسئله مهم اینه که خیانت یک بحران هست نه یک فاجعه ،،،نمیخوام از اهمیت موضوع کم کنم اما اگر خیانت رو یک فاجعه بدونید بهترین راه حل جدایی هست ،اما اگر بحران بدونید در واقع میتونید اون رو حل کنید،،،یا مدیریت بحران و پیشگیری رو بکار میبرید،،،که چکار کنم که این بحران پیش اومده دیگه اتفاق نیوفته و پیش نیاااد،،،،
خیانت مسئله هست که تو هر جامعه و کشوری جور دیگه و شکل دیگه تعریف میشه مثال ما توی اعراب خیانت نداریم اونها ازدواجهای متعدد میتونن داشته باشن،،،
انواع رابطه فرازناشویی:ما یک رابطه یک شبه داریم ،یا یک رابطه که فرد روی اون سرمایه گذاری عاطفی میکنه ،رابطه یک شبه فرد دیگه سرمایه گذاری عاطفی و مالی نمیکنه این رابطه زمانی پیش میاد که همسر دور هست و حضور نداره،شخص به مهمانی یا جایی میره الکل مصرف کنه و رفتارهاش دست خودش نباشه،وقتی تعهدی وجود نداره،فرد سطح نگرشش متفاوت ،افرادی که دارای اختلال شخصیتی و مرزی هستند ،،،عادت دیگه فرد تبدیل میشه به عادت ،یعنی عادت میکنه با افراد متعدد باشه ،،،اما جالبه که بدونید به روابط یک شبه خیانت نمیگیم،،،میگیم بی وفاااایی.انواع خیانت چیا هستند؟خیانت جنسی که بیشتر از سمت آقایون رخ میده ،خیانت عاطفی احساسی که بیشتر از سمت خانمها رخ میده،خیانت جنسی و عاطفی ،و خیانت تلافی جویانه،،،چی میشه که خیانت شکل میگیره ؟؟؟خیانت حاصل لنگیدن یکی از عناصر سه گانه عشق هست ،،،تعریف:میل و کشش جنسی،تعهد،عشق،هر کدوم از این سه مورد بلنگه امکان ایجاد خیانت میاره بالا،،،عشق ملات رابطس ،،،پس به دو دلیل خیانت رخ میده فرد دچار اختلال جنسی یا انحراف جنسی هستن اینجور آدما از همون دوران نامزدی دستشون رو میشه چرا میگیم فردی که خیانت کاره درست نمیشه چون اختلاله،،،وقتی یک مرد خیانت میکنه اولین کسی که میفهمه زنشه ،اما اگر یک زن خیانت کنه آخرین کسی که بفهمه شوهرشه،پس یه سری اختلال شخصیت خیلی فرد رو مستعد خیانت میکنند ،،،مثل مواردی که عرض کردم،،،مسئله دوم کمبود عاطفی هست،این مورد رو معمولا کسایی تجربه میکنند که سالها از زندگیشون میگذره
حالا خیانت شکل گرفته باید چکار کنم؟؟حتما باید از یک روانشناس خبره کمک بگیرید که ترمیم رابطه رو انجام بدید،اگر همسر شما حاضر نیست از مشاوره کمک بگیره شما به تنهایی کمک بگیرید شما آسیب دیدیدو از آبروریزی کردن و برملا کردن این موضوع خودداری کنید چون بعداً خودتون آسیب میبینید،بهتون حق میدم خیلی حالتون بد میشه اما به چشم یک بحران بهش نگاه کنید که بتونید حلش کنید.از صمیم قلبم براتون آرزوی خوشبختی میکنم ...