2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 44 پست
منم همه علائمم ب پسر میخوره ولی نی نی دختره 

میخام بدونم کسی بوده دکتر قطعی بهش یه جنسبت و بگه ولی بعدا اشتباه بوده؟؟؟؟آخه من هرچی تست خونگیم انجام دادم دختر نشون داد

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
ازمایش ادرار و‌جوش شیرین کف کرد؟؟

نه اصلا کف نکرد حتی دوبار انجام دادم،سوزن و ادرارم سوزن سیاه شد اونم دوبار انجام دادم

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد يه چيزي ديده كه گفته تست ها كه صد در صد نيستن

آخه همه تستارو انجام دادم یکیشم پسر نشد،جوش شیرین،سوزن و ادرار،تقویم چینی،بانو تجلی،حتی یکی بود از روی سونوی قلب تشخیص میداد اونم گفت دختره 

نه اصلا کف نکرد حتی دوبار انجام دادم،سوزن و ادرارم سوزن سیاه شد اونم دوبار انجام دادم

ولی ان تی تا الان به دوستام درست گفته،،،اگر هم چیزی نگه بیشتر دختر بوده

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
تو آزمايش غربالگري عدد f hcg كمتر از 40 بود؟

هنوز جواب آزمایش و نگرفتم 

آخه همه تستارو انجام دادم یکیشم پسر نشد،جوش شیرین،سوزن و ادرار،تقویم چینی،بانو تجلی،حتی یکی بود از ر ...

عکس سونو‌ رو بذار؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
عکس سونو‌ رو بذار؟؟

سونوم دست آزمایشگاهس برای آزمایش گرفتن پس ندادن

هنوز به كسي جنسيتو نگو برو آنومالي حتمي شه بعدأ مطمئن شو تو nt خطا ممكنه 

نه نگفتم خودمم میگم خطا شده گذاشتم آنومالی ولی دوست داشتم بدونم کسی بوده براش خطاا اتفاق افتاده،آخه سونوگرافیستم خیلی معتبره 

تو آزمايش غربالگري عدد f hcg كمتر از 40 بود؟

اگه کمتر از 40باشه دختره؟؟؟

نه پسره كمتر از 40 پسره و mom هم كمتر از 1

آهان مرسی آزمایشو گرفتم ببینم چی میشه