2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤔🤔🤔یکم مشکوکه

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
همه رو تو یه روز زدی؟ اگه روزهای مختلف زدی نگاه کن ببین پررنگ تر شده یا نه من چن روز قبل پریودم زد ...

تو يه روز نزدم ولي خيلي كم رنگن عكساشونو گذاشتم

خدا شكرت🙏🏻 
نه عزيزم مگه ميشه ٣-٤ تا همشون كاذب باشه اخه ؟  منم همه بهم ميگفتن كاذبه اما خداروشكر باردار ب ...

خداروشكر كه ني ني دار شدي ❤️

ايشالله كه براي منم اونجوري شه

خدا شكرت🙏🏻 
اخه قبلا هم شده كه حاله داشته رفتم از منفي شده

چرا میری ازمایش خودتو ناامید میکنی صبرکن بعد یه هفته ازموعدت اگه پریود نشدی برو منم تواقدامم ولی سخت ازبی بی چک استفاده میکنم دیگه روز پریود به حدکافی ناامید میشیم چه لزومی داره چن روز قبلش بخوره توذوقمون 

اينم مال ديروز هست

وواااای این به نظرم مثبته... ان شاالله حتما مامان شدی ... به نظرم😍

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
چرا میری ازمایش خودتو ناامید میکنی صبرکن بعد یه هفته ازموعدت اگه پریود نشدی برو منم تواقدامم ولی سخت ...

اصلا نميتونم خودمو نگه دارم رفتم ٢٠تا بي بي چك خريدم هروقت دستشويي دارم يكيشو امتحان ميكنم🤦🏻‍♀️ مريض شدم والله

خدا شكرت🙏🏻 

اگه امپول اچ سی جی زدی حتما صبر کن بعداز 15روز بگذره بعد بزن امکان کاذب بودنش خیلی زیاده قبل 14،روز

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

انشالله که بارداری

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن