2789
حالا يه نفر بمن ال دي رو اموزش بده شايد خوردم 

نخور بابا نخوووور من چند نفرو دیدم که چند وقت استفاده کردن بعدش یا بچه دار نشدن یا خیلی سخت بچه دار شدن

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من 10سال ال دی میخورم هیچیم نشده 

این چه حرفایی که میزنید 

خواهرشوهر م 15ساله ال دی میخوره ازمنم سالمتر

عزیزم خانمی قرص ال دی بیضرر حتی کیست تخمدان هم برطرف میکنه از روز اول قاعدگی شبی یک عدد بخور تا اتمام قرص اگه شبی فراموش کردی حتما روز بعد دوتا بخور 

فقط قرص اچ دی از ال دی قویتره هورمون بیشتری داره که فقط توصیه میشه ال دی بهتره 

میتونی تو نت درمورد ال دی تحقیق کنی 

لخته و قلب استرس اینها همش فیلم خانمهای تنبل و لوسه

من 10سال ال دی میخورم هیچیم نشده  این چه حرفایی که میزنید  خواهرشوهر م 15ساله ال دی میخو ...

از وقتي قرص خوردم از روز چندم به بعد ميتونم جلوگيري نداشته باشم و به قرص اعتماد كنم؟