2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب راست میگه اول زندگی ماهی 2 میلیوم عالیه..بعد بزار تحصیل کنه دو فردای دیگه میگی شوهر بقیه تحصیل کرده کردن تو چی...

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...
خب شما نظر نده عزیزم

چقدم با فرهنگی.....اول یاد بگیر انتقاد پذیر باشی بعدم یاد بگیر راستگو باشی.اینجا یه سایت عمومیه وقتی تاپیک میزنه هرکی دلش لخواد میتونه بیاد نظر بده.ظرفیتشو نداری نباید تاپیک بزنی

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

چقدر پرتوقعی عزیزم،خب وقتی اجاره خونه نداری،با ماهی ۲ تومنم میشه زندگی کرد،کی گفته همه اول زندگیشون میرن مسافرت و عشق و حال،والا من س سال بعد عروسیم رفتم مسافرت،اگ دوستش داری ک باید یکمی هم با شرایطش راه بیای

خدا جونم هزاران بار شکرت❤
اخه چه بدردمون میخوره الکیه وقت هدر دادنه

بزار بره تحصیل کنه بابا.من تازه برادر شوهرم ازدواج کرده حقوقش ۲ میلیونه.اجاره خونم ۴۰۰ میده و ۳۰۰ تومنم قسط میدن.بخدا زنش جمعم میکنه بنده خدا

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
شما میگی با دو میلیون نمیتونم زندگی کنم بهش؟کلا قضیه چیه ی توضیحی بده

بیین عزیزم من رشتم فیزروتراپیه اونم نفت بوده که لیسانسشو تازه تموم کرده میخواد بره فوق بگیره بهش میگم نرو برو سربازی بیا و برو دنبال کار میگه شاید برم فوق بگیرم بعد سربازی بعدش یا تدریس میکنم یا یه مغازه در هر صورت کلی زمان میخواد تا کارش بگیره ۲ تومنم الان پولی نس که

بیین عزیزم من رشتم فیزروتراپیه اونم نفت بوده که لیسانسشو تازه تموم کرده میخواد بره فوق بگیره بهش میگ ...

پولی نیست چیا عزیز...بابای من با ماهی دو تومن یه خانواده 4 نفره و میگردونه...خرج تحصیل و قسط و....اوایل زندگی دو تومن عالیه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...