2821
2789
عنوان

جذب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 17 پست

من اولا اونطوری بودم الان میگم میخواد میمونه نمیخوادم خوش اومده چرا وقتی اونا بی اعتنایی میکنن ما باید خودمونو بکشیم تا از چشش نیافتیم هرچی خدا بخواد ولی واقعا عاشقشم بدونه اون حتی یه شب نمیتونم تحمل کنم😁

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕

#نقص_اخلاقی

🔴 کنترل کردن همسر 🕵

خانوم قررریای عزیز💃

میخوایم از امروز دیگه شوهرامونو کنترل نکنیم

مردها از کنترل شدن منتفرن😁

اگر بیرون بودن هی صد بار زنگ نزنیم بگیم "کجایی"؟☎️

بیاین قرار بذاریم به هییییییچ عنوان سرگوشی شوهرمون نریم و اونو چک نکنیم؛🔎

فرض کنید گوشیشو چک کردیم و یه چیز مشکوک هم دیدیم؛

مگه نمیگن بهترین راهکارش اینه که تغافل کنید و محبتتونو نسبت بهش بیشتر کنید؟

پس دونستنش چه فایده ای داره جز اعصاب خوردی؟

به حریم همدیگه احترام بذاریم🙏

شما فقط تنها وظیفه ای که دارید اینه که یه همسر قرررری باشید واسه شوهرتون؛نه یه پلیس!

اگر داره با تلفن مثلا با مامانش صحبت میکنه تا قطع کرد هی نپرسیم:چی گفت؟چه کار داشت؟؟

تو مکالمه هامون هی سعی نکنیم مچشو بگیریم!

اگر یه کم حرفاش به هم نمیخورد هی سعی نکنیم بهش ثابت کنیم که داره دروغ میگه...

اون شوهرمونه،بچمون نیست که این رفتارارو باهاش میکنیم...

اصلا شاید تا حالا همین کارا را کردیم که اینقدر از ما دور شده و اینقدر پنهان کاری میکنه....

بیاید از امروز باهاش رفیق بشیم...😊

@ide_hamsaraane 💃قررری باش💃

سلامتی مهمترین چیزه...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طمع نیست بخدا دوسم داره ولی من سیاست بلد نیستم میخوام یکم زبون بازی یاد بگیرم 

شوخی کردم عزیزم...بهترین روش رمان خوندنه

👈ﭘﺪﺭﻡ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺴﯿﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ، ﺩﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﻮﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ!ﻣﺎﺩﺭﻡ معﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩ:" ﯾﮏ ﻣﺮﺩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﯼ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ،ﻣﺮﺩ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﭘﺪﺭﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﺑﻮﺩ، ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ!ﻫﯿﭻ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ،ﭼﻮﻥ ﺫﻫﻨﯿﺘﺸﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ، ﺑﺎ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ، ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﻀﺎﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩ! ﭼﻮﻥ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﮕﻔﺘﻨﺪ:" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ‏« عﺎﺷﻖ ‏» ، ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻣﺮﺩ ‏«ﻻﯾﻖ ‏» ﺍﯾﻦ عﺸﻖ . "" عﺸﻖ " ﺭﺍ، ﺍﯾﻦ ﻭﺍﺟﺐ ﺗﺮﯾﻦ ﺭﺍ، ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ!ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﺮﺍﻓﻪ ﺟﻨﮕﯿﺪﻡ ؛ ﺗﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﺑﺪﻭﻥ " عﺸﻖ " ؛ ﻧﻪ ﮔﯿﺴﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺘﻢ ...ﻭ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ،ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.       
2823
2791
2779
2792