2777
2789
عنوان

ناز کش

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خ این ک تابلوووو

تابلو باشه وقتی اومد سمتت خیلی ناز نکن ببخشش و خیلی ملیح و آروم و با ناز بگو نامرد اگه من نیام سمتت تو نمیای عذر خواهی کنی و بعد انتظاراتت رو بهش بگو و بگو من دوست دارم تو به عنوان همسرم یه سری کارا رو واسه من انجام بدی و بعد هم انتظاراتت رو بهش بگو و ازش بخواه اونم انتظاراتش رو بگه 

برای شادی روح پدر عزیزم صلوات 🙏

همه ی مردا همینم عزیزم همین شوهر خودم دو هفته بود سر یه مسئله الکی قهر کرده بود من داشتم دیوونه میشدم ولی برای اون اصلا مهم نبود فقط بلده وقتی دعوامون شد گوشی رو برداره ب مادربزرگش زنگ بزنه گزارش بده منم از این کارش بدم میاد حالم بد میشه منو کوچیک میکنه پیش مادر شوهر و جاری و خواهر شوهر .از مردا زیاد نباید توقع داشت

ناز داشته باشید ولی انتظار نداشته باشید طرف نازتونو بکشه، انتظار جواب نداشته باشید 

منتظر جواب از طرف مردا نباشید

کاملاااا بی نیاااز؛ سخته ولی تمرین کنید

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
 تابلو باشه وقتی اومد سمتت خیلی ناز نکن ببخشش و خیلی ملیح و آروم و با ناز بگو نامرد اگه من نیام ...

فک کنم بهش فحش بدم و اینا رو بگم.... ولی ی چیزی بگم خیلی زورمه این کارو کنم 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
فک کنم بهش فحش بدم و اینا رو بگم.... ولی ی چیزی بگم خیلی زورمه این کارو کنم 

ببین خانوم گل شما وقتی داد میزنی و دعوا می‌کنی شوهرت هیچی به جز صدای دادن نمیشنوه و نمی‌فهمه چی میگی خواهش میکنم فحش و داد رو از زندگیت بیرون کن یه بار این روش رو امتحان کن ، می‌دونی داد و فحش چقدر واسه زندگی بده ؟ لطفاً یه بار این کارو انجام بده و نتیجش رو ببین 

مرغ

اشکال نداره نوش جونتون.شوهره من بلد نیس ناز بکشه میکشه ولی خنده دار.قبلا میومد بغل میکرد الان انگار زورش میادااا ولی بازم میاد فقط تحویلش نگیر همین تحویلش نمیگرفتم ولی هرکاری براش انجام میدادم خودش خجالت می کشید قیافه هم نگیر جدی باش جلو خودتو نگه دار میاد امتحان کن

نمیشه الان ک رفتم بخوابم بغلم کنه و بگه مرسی ک ب خاطر من تا الان داشتی غذا میپختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

یه کم این کارهایی که الان گفتم رو انجام بده ، ان شاالله که فرداشب این کارو میکنه 

اشکال نداره نوش جونتون.شوهره من بلد نیس ناز بکشه میکشه ولی خنده دار.قبلا میومد بغل میکرد الان انگار ...

وقتی دعوامون میشه ها فقط دلم میخواد برم تو بغلش... اما اون پشتش میکنه ب من میخوابه

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید