2777
2789
عنوان

جمله قشنگا

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 97 پست
😂😂فعلا که جیب عراق هارو پر میکنه

براتون سوغاتیم میاره یانه😀😁😂

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
چه جالب چه صمیمیتی همیشه خدا براتون نگه داره وهمیشه خونشون اینجوری باشه

مرسی عشق من . همین دعای قشنگت چند برابر به زندگی خودت برگرده❤❤❤

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عشق من . همین دعای قشنگت چند برابر به زندگی خودت برگرده❤❤❤

😘

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
یامیگن ندری ندین پولش ببرین بدین فقیرها، بجای این ندر املم حسین یاحصرت عباس برت به اوناکه پارتی میگی ...

هیچکس از خدا دانا تر نیس ک تشخیص بده چی بهتر از چیه

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
کاری ندارم کی کجا میره هر کی اختیار خودشو داره ولی هر شما منطق نداره کسی که میره زیارت نیتش ثواب ه ...

خب چی میشه بعضیا هم از تفریح بزنن بدن فقیرا 😄😄

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
خب چی میشه بعضیا هم از تفریح بزنن بدن فقیرا 😄😄

وای گفتی😀😀😁😂😂🤣

در من دخترکی پر از شور و نشاط ، تمام روز ، با شادترین موزیک ها ، شافل می رقصد ،

در من زنی غمگین ، تمام شب ، شجریان گوش می کند و اشک می ریزد ،

در من کودکی بیخیال ، هر گرگ و میش صبح ، شیطنت می کند ،

در من نوزادی بی پناه ، هر غروب ، دنبال آغوش می گردد .

من ترکیب ناهمگونی از غم ها و شادی ام

و به طرز مشکوکی ؛ انسان !

شاید جا مانده از قبیله ای باشم ،

یا جدا مانده از سیاره ای ، کهکشانی ، چیزی ...

گمان می کنم در زندگی قبلی ام شمعدانی بوده ام ، عاشق رنگ ها و آفتاب ... و در زندگی های قبل ، پوتوس بوده ام ؛ دیوانه ی سایه ها و سکوت ...

کنج های دنج را دوست دارم و با تمام علاقه ام به آفتاب ، گاهی دلم لک می زند برای سایه ها . برای اینکه پرده ها را ببندم و در سکوت و تاریکی اتاق بنشینم .

سایه ها همیشه بد نیستند !

گاهی لازم است در گوشه ی تاریک اتاقی لابه لای آشفتگیِ افکارت ، خودت را پیدا کنی ،

باورهایت را مرتب بچینی ، ایده هایت را به بلوغ برسانی ،

بلند شوی ، سایه ها را پس بزنی و دنبال آفتاب بگردی ...