2777
2789
عنوان

بی بی چک😍

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 66 پست
😍😍😍😍😍😍🤗🤗 سلاااام عزیزم خوبم . آره عزیزم ۴ هفتم و ۴ روزم 😍😍😍😍😍

خودتی یکتااااا 

خیلی خوشحال شدم  عزیزم 

مبارکت باه بسلامتی عزیزم

به خوشی

دیدی همش گفتم هیچیت نی باردار میشی ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم کاربری نو و نی نی نو 😭😭😍😍😭😭😭 بخدا اصلا باورم نمیشه 

گریه نکنی دختر 

خیلییییی خوشحال شدم 

شکر خدا عزیزم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
گریه نکنی دختر  خیلییییی خوشحال شدم  شکر خدا عزیزم

عزیزم مثل ی معجزه بود بخدا خیلی عجیب اصلا بی اراده رفتم بی بی زدم یهو دیدم دو خط شد اصلا مردم دستام لرزید و 

... خیلی حس عجیبی بود خدایا شکرت عزیزم خدا این حس شیرین قسمتت کنه الهی آمین 

دیگه ۱۱ ساله متاهلم ولی دو ساله اقدام ...سه سقط .. . ممنونم عزیزم

خدا خیلی بزرگه..منم دوتا سقط داشتم ..و از اولین بارداریم همینطور انتظار کشیدم و سختی..برای این بارداریمم یکسال و دوماه منتظر بودم..تقریبا من سه ساله انتظار یه بچه میکشم که بدنیا بیارمش نازش کنم بغلش کنم..

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..

آخیش چه روز خوبیه 

از صبح چند  تا تاپیک بارداری رفتمااا 

مبارک همتون باشه الهی

برامنم‌ دعاکن عزیزم😍😘مبارک

حتمااااا

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
خدا خیلی بزرگه..منم دوتا سقط داشتم ..و از اولین بارداریم همینطور انتظار کشیدم و سختی..برای این باردا ...

عزیزدلم نماز شکر بخون ...

صدقه بنداز ...

این برات به لطف خدا می مونه بسلامتی فارق میشی شک نکن..

آخیش چه روز خوبیه  از صبح چند  تا تاپیک بارداری رفتمااا  مبارک همتون باشه الهی

انشالله به همین زودی زودیا روزی خودت دوقلوش باشه..تاپیک بزنی ماهم بیاییم داخل تاپیکت تبریک بگیم..و گل بپاشیم..😘😘👶👶

ان شاءالله  خدا ب حق این شبهای محرم قسمتت کنه ب آبروی لمام حسین ع

شما موعدتون کی بوده؟ فکرکنم من بارداریم با شما هست..اگر باشم..

من ۱۰ مرداد شدم و ۱۰ شهریور از دادم ۱۶۹ بود

منم موعدم ۱۰هم بوده..انشالله که فردا منم آزمایش میدم مثبت میشه..باهم بارداریمون رو سپری میکنیم