بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما داروهاتون رو کامل استفاده نکردین. مهمترین نکته در طب اسلامی اصلاح تغذیه هست آب روغن نمک
اتفاقا خیلی هم کامل استفاده کردم.روی من اصلا جواب نداد.البته نمیگم که کارشون کلا بی فایده بود چون چند تا خانوم رو هم دیدم که باردار شده بودن ولی شانس من...
فقط بگم طب اسلامی با طب سنتی خیلی فرق دارن. داروهاش براساس احادیث و روایات پیامبران و امامان ساخته شده. مثلا داروی سرماخوردگی پسرم طریفل نام داره که توسط حضرت موسی (ع) معرفی شده
آره از اتاقش که میخواست بیاد بیرون نقاب میزد.همه پرسنلش چادری بودن کلا.درمانگاه طب اسلامی ثامن تو مش ...
شاید میخاد شناخته نشن . چون وزارت بهداشت خیلی اذیتشون میکنه. چون حتی با داروهاشون سندروم داون و سرطان رو هم دارن درمان میکنن و دارن در وزارت بهداشت رو تخته میکنن
من از ذوق شنیدن این خبر اومدم و این تاپیک رو زدم . چون میدونم خیلی ها توی این سایت منتظرن دامنشون سبز بشه. امیدوارم به حق صاحب این ماه عزیز، همتون حاجت روا بشید سال دیگه این موقع یه کاکل زری یا یه چادرزری بغلتون باشه👶👶👶