2777
2789
عنوان

میخام رتبه اول کنکور شم😁👋

| مشاهده متن کامل بحث + 3977 بازدید | 110 پست
حتما عزیزم انشالاه خدا بهت ی نی نی نازو موفق بده😍

ممنونم گلم من اون خانم  نیستم 🌹🌹🌹دو تا حاجت کاملا جدا بود

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

فقط ایام مدرسه نه اتفاقا بهترین تایم تابستانه که مدرسه نداری می تونی روی خودت بیشتر کار کنی

بله حق کاملا باشماست من بعد از انتخاب رشته احتمالا کلا گوشی رو میزارم کنار

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواد توهم زا نزدیم که دلگرمی بدیم ادم باید همیشه واقع بین باشه

بنظرتون مثل بعضی از اعضای سایت 15 سالگی بچه بیاره خوبه؟ حداقل اگه کار گیرش نیاد، رفته تو جامعه و محیط دانشگاهی و فکرش مقداری باز شده

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
من ایام مدرسه ها گوشی هم نمیرم چ برسه نی نی سایت

نه عزیز ایام مدرسه که همه میخوونن کم و زیاد اونهایی که اهداف بلند مدت و آرزوهای بلند بالا دارن از وقتهای مرده و پرتشون بهترین استفاده رو میکنن مثلا الان پسر من و یکی دو تا از دوستاش که شبیه هم هستن شبانه روز میرن کتابخونه فشرده مثل ایام امتحانات درس میخونن برای آزمون علوم پایه چون برای usmle رتبه برتر نیاز دارن

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی
بنظرتون مثل بعضی از اعضای سایت 15 سالگی بچه بیاره خوبه؟ حداقل اگه کار گیرش نیاد، رفته تو جامعه و محی ...

من نگفتم بچه بیاره تو چرا همه چیزو تو شوهر میبینی ولی منم وقتی تو سن ۱۷ سالگی رفتم دانشگاه دولتی خیلی حرفا در گوشمون خوندن که درس بخون دستت تو جیب خودت باشه ولی بعدا دیدم همه اش سرابه ،، اونا اون موقع اگه اونقدر الکی ما رو دلگرم نمیکردن الان اینقد سرخورده نبودم

من ایام مدرسه ها گوشی هم نمیرم چ برسه نی نی سایت

درضمن عزیزم به مدرسه نیست خیلی از دوستان من استعداد درخشان بودن رتبه خوبی هم آوردن بعضیاشون رفتن ولی به طور مثال کسی به رتبه هزار و خورده ای (زیر دویست دقیقش یادم نیست)پزشکی شهرمون قبول بود بخاطر پزشکی تهران موند سال بعد بعدش بخاطر مشکلات ازش خبر نگرفتم ولی اون خیلی درس می خواند از همون اول همش المپیاد و اینا یکی دیگه از دوستان پرستاری قبول میشدند به امید پزشکی موندن خودش که می گفت نمی دونم چی میشه حیف از ایشون هم بیخبرم (ایشون رو کلاس کنکور می‌دیدم و  من دیگه اون موسسه نرفتم که نتایج بچه ها با خبر بشم)

یکی دیگه رو می شناختم هدفش نرم افزار بود همون رو به دست آورد پس همه چی بستگی به خودت داره تلاش خودته اگر بگم دوستای مدرسه ای که میرفتم اون موقع خبرشون رو گرفتم همه دولتی چیزهایی که علاقه داشتن باور نمی کنی دقیقا هدف گذاریشون اتفاق افتاد

بله حق کاملا باشماست من بعد از انتخاب رشته احتمالا کلا گوشی رو میزارم کنار

درضمن هدفای کوتاه مدت برای خودت تعیین کن از الان برنامه ریزی کن مثلاً فردا زیست تجربی رو میرم کتابخونه نگاه می کنم یا نمی دونم اگر درسی ضعیفی مثلاً خیلیا با ریاضی فیزیک مشکل دارند از الان بامسائلش سر و کله بزن نمی گم همش کتابخونه باش تفریح هم کن ولی نه همش تفریح

شما اینجوری خودتونو گول بزنید که چیزی نمیشم شما هیچی از منو اهدافم و موقعیتم نمیدونید  دوست عز ...

الهی بگردم 😍😍 عزیزم موفق میشی حتما ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
الهی بگردم 😍😍 عزیزم موفق میشی حتما ... 

مرسی انشالاه شما هم به اهدافتون برسید😍😍😍

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
کدوم دانشگاه می خوای بری چون اکثر دانشگاههای دولتی می گنفت بخاطر کمبود ارز و داستانهاش بورسیه اش رو ...

دانشگاه تهران

فکرش باز بشه؟؟؟؟این فکرش داره جررر میخوره. الان هممونو میبلعه ازبس وقیح وپرووو😂

خیلی خیلییییییییییی بی تربیت و بی ادبی متاسفم برات