2777
2789
عنوان

دیروز دیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 41 پست
اصلا خوشم نمیاد از این جور ادما..شوهرش خرجش میکنه تو خونه شوهرش هست اون بنده خدا شوهرش از همه جا بی ...

حالا مگه چیکار کرده خیانت که نکرده باهاش بیرون که نرفته😐 فقط خاطرات واسش زنده شده و حس دلتنگی اون روزا بهش دست داده واقعا بعضی وقتا دست خود آدم نیست یهوو خاطره های اون زمان میریزن تو مغز آدم،اونم بعد چندروز فراموش میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه من گفتم بیا بپسند؟؟؟در ضمن شوهرم بی خبر نیست شوهرم فهمید ولی طلاقم نداد بخاطر بچه هام بهم فرصت د ...

پس عشق عشق چیه  ک الان میکنی

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  
حالا مگه چیکار کرده خیانت که نکرده باهاش بیرون که نرفته😐 فقط خاطرات واسش زنده شده و حس دلتنگی اون ر ...

نه متاسفانه فراموش نمیشه حتی یه لحظه ....فراموش نکرده بودم که با دیدنش زنده بشه اتفاقا به اون فکر میکردم

من رفتم فقط دلم سوخت ب حال شوهرت بچه هات...از کجا معلوم با اون ازدواج میکردی خوشبخت میشدی؟؟ان شالله زود فراموش کنی ...موفق باشی ...

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  
نه متاسفانه فراموش نمیشه حتی یه لحظه ....فراموش نکرده بودم که با دیدنش زنده بشه اتفاقا به اون فکر می ...

یعنی کل این سالها بهش فکر میکردی؟منم قبلا تجربه یه عشق یه طرفه رو داشتم که اون منو نمیخواست داغون بودم ولی ازدواج کردم و خداروشکر فراموشش کردم،البته چندماه پیش ازدواج کرد که من بازم با خبر ازدواجش یاد اون دوران افتادم و تا چندروز حالم بهم ریخته بود حتی عروسیش هم رفتم چون فامیل بودیم ولی دیگه فراموشش کردم و خداروشکر همسرم خیلی بهتر از اونه

من رفتم فقط دلم سوخت ب حال شوهرت بچه هات...از کجا معلوم با اون ازدواج میکردی خوشبخت میشدی؟؟ان شالله ...

خیلی به دعا احتیاج دارم واسم دعاکنید فراموشش کنم چون یادش چز عذاب هیچ سودی نداره